Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak to je moc smutnej thread jo ja musel celou letosni urodu vyhodit, protoze byla neskutecne hnusne citit Kristalonem.... ten sem vyhodil taky, a ted nezbyva nez cekat a cekat a cekat nez neco novyho vyroste
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
presne jak rika kinkyrasta, nebudu to nejak rozpocitavat a urcovat si pridely
jako neco tam jeste mam a myslim ze ladne vyjdu tak do Velikonoc, pak se ale svet nezboriii .)
ja mam sice malo ale rozdelene aspoň do konca prazdnin-letnych a obmedzovanie to niekedy pride fakt vhod zvlaŠť keď sa potrebujem trochu učiť aj tak na miesta kde to mam poschovavane by sa mi nechcelo isŤ...
hmm,vy se máte,mě došlo hůlo už před 2 měsíci,asi moc hulim
Těšim se na příští rok,to bude víc a lepší,ale co se dá dělat,ted bud něco dostanu,nebo nic nemám k hulení,poslední hulení jsem měl Papayu palici,a Belladonu listíky,to je všechno,to by ste nevěřili jak se 120g ztratí za 2 měsíce
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
no ja mam posledne šindičky :-((( a mam stresy čo bude potom, znova budem musieť siahnuť do peňaženky a to pôjde velice do penez, no čo už, tešjam na novu urodu
snažim se to regulovat,ovšem moje potřeby jsou opravdu na vysoké úrovni a proto jsem zaved optatření,kterými bych měl zmenšit přísun,ovšem i tyto opatření jsou koukám na hovno takže newim newim
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
raider jj to znam si rikam ze doma nic nemam, ze byse policejni pes ani nechytil a najdenou najdu takovou naloz ze se az stydim za tu hlavu deravou.... jinak ruzny opatreni maji dopad akorat ze si to neuziju ale hulim +/- stejne
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
mám poslední dvě šišky, obě jak palec, tak do Silvestra... když nepočítám džemovku schovanou na pomaturitnípopřímačkové období
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006