Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
chtěl bych si objednat na e-shopu semínka,někde
jsem četl že dostanu nějaký bonus.Ale ten příspěvek
byl 4 lety.Jak je to ted'ka.Co Vám přibalili navíc a kdy to bylo ?
já objednával z nirvana-shop a očekával jsem taky nějaký bonus a nic, takže tenhle rok budu objednavat ze seedboutique...radil bych ti to samí, když už nedostaneš bonus, tak tam jsou lepší ceny
Já sem objednával AK-48 od Nirvany přes eastseeds.com/za krásnejch 15 €/ a bonus sem sice nedostal, ale zato sem to měl do 6 dnů od objednávky doma!! Takže můžu pochválit, jak semínka od nirvany, tak víše zmíněnou seed banku. Čus
Pokud si u seedboutique objednate 1-2 levne modely dostanete obligatni Skunk1, ale neni zase takovy problem si napsat o to co by vas zajimalo.Pri poslednich 2 objednavkach jsem natvrdo napsal ze Skunk1 proste nechci, ale zajimalo by me osivo od mandaly a poslali mi 5 packy Satori a Kalicakry. Takze navod je jasny.
Kazda moje objednavka za posledni cca 2 roky byla vzdy nad 200 US, takze je mozne ze se ke me chovaji jinak. Kdyz se podivam do sveho uctu na seedboutique, tak vidim ze me objednavky uz presahly 1500 US :-) Stejne si myslim ze kdyz si nekdo objedna 2 levne packy za cca 50 US i s dopravnym, tak je jim uplne u prdele. Ale zkuste a uvidite, nic jineho se napsat neda. Vzdycky jsem nic nepsal a dostaval Skunk1, jakmile jsem jim zacal psat ze chci neco jineho,tak mi vysli vstric, takze kdo se nezepta, bud nic nedostane, nebo poslou obligatni SK1. Neni prece takovy problem se s nekym domluvit a objednavku poslat spolecne, pokud to neni vice jak 4 balicky, tak se pak plati jen jedno dopravne a uz je rozhodne moznost si napsat o by jste meli zajem.
Není se čemu divit,že ti co objednají nějaké levné kousky,že nedostanou bonus.Já si objednal u Hanf Jacka Herera a napsal jsem si o bonus 20ks Big budu a vše přišlo do týdne po zaplacení.Prodejci přece vždycky píši kdy je bonus,kolik a že to kupující musí napsat do objednávky jinak nepošlou nic.
Před 2 roky jsem bral Durban Poison a White Rhino,a dostal jsem k tomu bonus Early Girl-ze který vylezla 1 rostlina a ještě mrzák,zbytek ani nevyklíčil,takže bonus šmejd
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...