Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Nirvana SeedBank - bonusy?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Cowboy
Stálý Člen

Karma uživatele Cowboy - 55% Pěstitelská

Nirvana SeedBank Příspěvek č. 1

Ahoj,
chtěl bych si objednat na e-shopu semínka,někde
jsem četl že dostanu nějaký bonus.Ale ten příspěvek
byl 4 lety.Jak je to ted'ka.Co Vám přibalili navíc a kdy to bylo ?

Děkuji CowBOy

Old Post 22-08-2006 v 19:04 PM
Cowboy je offline   Profil uživatele Cowboy   Find more posts by Cowboy   Foto galerie člena Cowboy   Click here to Send Cowboy a Private Message   Add Cowboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thezeldaa
Stálý Člen

Karma uživatele thezeldaa - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

já objednával z nirvana-shop a očekával jsem taky nějaký bonus a nic, takže tenhle rok budu objednavat ze seedboutique...radil bych ti to samí, když už nedostaneš bonus, tak tam jsou lepší ceny

Naposledy upravil thezeldaa 26-08-2006 v 09:02 AM

Old Post 22-08-2006 v 20:10 PM
thezeldaa je offline   Profil uživatele thezeldaa   Find more posts by thezeldaa   Foto galerie člena thezeldaa   Click here to Send thezeldaa a Private Message   Add thezeldaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

Já sem objednával AK-48 od Nirvany přes eastseeds.com/za krásnejch 15 €/ a bonus sem sice nedostal, ale zato sem to měl do 6 dnů od objednávky doma!! Takže můžu pochválit, jak semínka od nirvany, tak víše zmíněnou seed banku. Čus

Old Post 22-08-2006 v 20:18 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tooth
Stálý Člen

Karma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Taky jsem si objednával semínka od NIRVANY ,ale taky bohužel žádnej bonus.

Old Post 23-08-2006 v 13:51 PM
tooth je offline   Profil uživatele tooth   Find more posts by tooth   Foto galerie člena tooth   Click here to Send tooth a Private Message   Add tooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joly
Stálý Člen

Karma uživatele Joly - 81% PěstitelskáKarma uživatele Joly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

U mna to bolo doma do 12dní od Nirvany + bonus balicek(10ks.) Mistery Mix

Cannabis - keď sa z dospelých ľudí stávajú deti

Old Post 23-08-2006 v 17:39 PM
Joly je offline   Profil uživatele Joly   Find more posts by Joly   Foto galerie člena Joly   Click here to Send Joly a Private Message   Add Joly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

joly: kolko modelov si objednal?

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Old Post 24-08-2006 v 10:45 AM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

objednával jsem dvě balení a bonus 10 seeds HazexKalimist

Tuším že při objednávce jednoho sáčku se na tebe vykašlou, ale stačí toho trochu víc a hned tam máš nějaký to překvápko

Old Post 25-08-2006 v 22:12 PM
Kyblik LopAtka
Stálý Člen

Karma uživatele Kyblik LopAtka - 68% PěstitelskáKarma uživatele Kyblik LopAtka - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Zdrawice...
dnes jsem obdržel objednanou AK-48 od nirvany ze seedboutique a jako bonus sem dostal Skunk #1

Old Post 11-09-2006 v 21:27 PM
Kyblik LopAtka je offline   Profil uživatele Kyblik LopAtka   Find more posts by Kyblik LopAtka   Foto galerie člena Kyblik LopAtka   Click here to Send Kyblik LopAtka a Private Message   Add Kyblik LopAtka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joly
Stálý Člen

Karma uživatele Joly - 81% PěstitelskáKarma uživatele Joly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od pildo
joly: kolko modelov si objednal?

1bal - Early Misty
1bal - Skunk Special

Cannabis - keď sa z dospelých ľudí stávajú deti

Old Post 12-09-2006 v 16:51 PM
Joly je offline   Profil uživatele Joly   Find more posts by Joly   Foto galerie člena Joly   Click here to Send Joly a Private Message   Add Joly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kcb
Stálý Člen

Karma uživatele kcb - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Pokud si u seedboutique objednate 1-2 levne modely dostanete obligatni Skunk1, ale neni zase takovy problem si napsat o to co by vas zajimalo.Pri poslednich 2 objednavkach jsem natvrdo napsal ze Skunk1 proste nechci, ale zajimalo by me osivo od mandaly a poslali mi 5 packy Satori a Kalicakry. Takze navod je jasny.

Old Post 12-09-2006 v 16:53 PM
kcb je offline   Profil uživatele kcb   Find more posts by kcb   Foto galerie člena kcb   Click here to Send kcb a Private Message   Add kcb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kyblik LopAtka
Stálý Člen

Karma uživatele Kyblik LopAtka - 68% PěstitelskáKarma uživatele Kyblik LopAtka - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

kcb: tak to je docela luxusní si takhle diktovat co chceš... zkoušel si objednávku něčeho dražšího - lepší bonus?

Old Post 12-09-2006 v 17:06 PM
Kyblik LopAtka je offline   Profil uživatele Kyblik LopAtka   Find more posts by Kyblik LopAtka   Foto galerie člena Kyblik LopAtka   Click here to Send Kyblik LopAtka a Private Message   Add Kyblik LopAtka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kcb
Stálý Člen

Karma uživatele kcb - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Kazda moje objednavka za posledni cca 2 roky byla vzdy nad 200 US, takze je mozne ze se ke me chovaji jinak. Kdyz se podivam do sveho uctu na seedboutique, tak vidim ze me objednavky uz presahly 1500 US :-) Stejne si myslim ze kdyz si nekdo objedna 2 levne packy za cca 50 US i s dopravnym, tak je jim uplne u prdele. Ale zkuste a uvidite, nic jineho se napsat neda. Vzdycky jsem nic nepsal a dostaval Skunk1, jakmile jsem jim zacal psat ze chci neco jineho,tak mi vysli vstric, takze kdo se nezepta, bud nic nedostane, nebo poslou obligatni SK1. Neni prece takovy problem se s nekym domluvit a objednavku poslat spolecne, pokud to neni vice jak 4 balicky, tak se pak plati jen jedno dopravne a uz je rozhodne moznost si napsat o by jste meli zajem.

Old Post 13-09-2006 v 12:33 PM
kcb je offline   Profil uživatele kcb   Find more posts by kcb   Foto galerie člena kcb   Click here to Send kcb a Private Message   Add kcb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 13

ja som si u nirvany objednaval top 44 30ks a white rhino 10ks a ako bonus som dostal prt

Old Post 03-11-2006 v 17:24 PM
thebestking
Nový Člen

Karma uživatele thebestking - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Není se čemu divit,že ti co objednají nějaké levné kousky,že nedostanou bonus.Já si objednal u Hanf Jacka Herera a napsal jsem si o bonus 20ks Big budu a vše přišlo do týdne po zaplacení.Prodejci přece vždycky píši kdy je bonus,kolik a že to kupující musí napsat do objednávky jinak nepošlou nic.

Old Post 17-11-2006 v 15:54 PM
thebestking je offline   Profil uživatele thebestking   Find more posts by thebestking   Foto galerie člena thebestking   Click here to Send thebestking a Private Message   Add thebestking to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Taky bez bonusu,ale zas posilaj slevy na svi produkty

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 08-12-2006 v 10:47 AM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Karma uživatele MangoMan - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Před 2 roky jsem bral Durban Poison a White Rhino,a dostal jsem k tomu bonus Early Girl-ze který vylezla 1 rostlina a ještě mrzák,zbytek ani nevyklíčil,takže bonus šmejd

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 15-12-2006 v 19:16 PM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-02-2016 - Nirvana Seeds - 47 odpovědí
12-03-2009 - Irish Seed Bank - zkusenosti? - 1 odpovědí
28-02-2009 - Kaya od Nirvana seed bank - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás