Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hola vsem mam problem mam 250W lampu mel sem tam sodik a slo to vse ok a dnes jsem koupim 250W metalhalogenid HPC-T a kdyz ji zasroubuju a spustim tak se nerozsviti ale v tom starteru to jenom cvaka... pomozte nekoupil sem spatny typ nebo nevim jak na to ....chtel sme ted rozjet sviceni a nic =((((( pritom sodik slape
Život je jen jeden ...
Je dost kratkej na to ...
abych se zatěžoval nesmyslama ...
:-) houby taky dobra vec 2 G a vidim to co CHCI
zvlastni. ja mam 400w predradnik (kondik, tlumivka, starter - vse zvlast) na sodik, ale v poho to slape i na metlu. tu mh vybojku jsi kupoval novou, nebo z druhy ruky? ..jestli treba neni v p..i?
Jelikož MH výbojka svítí i na klasickych sodíkových systémech hledal bych závadu asi ve vybojce tzn. reklamace, pokud jak píšeš že sodík normálně svítí, ale v těch předřadníkách se nevyznám, používám klasickou tlumivku, trosku naročnější ale levnější řešení, a když se něco posere tak vyměníš jen to.
tlumivka na sodik by mela jet i s metlou, ale je tam naky malinko jiny zapojeni (sou dva druhy zapojeni jedeno jen na sodik a druhy na sodik i na metlu)... skusim to zjistit.. zejtra pisnu...
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
hele zkus jestli nemáš tu výbojku moc daleko vod předřadníku!!! tohle se mi dělalo s MH taky,protože sem měl předřadník moc daleko! dal sem ho blíž a hned to bylo ok! tak to vyzkoušej..
jak daleko jako dlouhej kabel ? a kdyz to ale na sodiku jde to je blbost ne je to v zapojeni zitra tu bude prispevek snad od znamyho kterej mi rekne jak to prepojit sou tam 2 druhy zapojeni
Život je jen jeden ...
Je dost kratkej na to ...
abych se zatěžoval nesmyslama ...
:-) houby taky dobra vec 2 G a vidim to co CHCI