Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam uz celkem dost velke kyti ve foliaku a furt koumam co stim mam udelat..Nechat dorust az ke strese coz je asi jeste nakejch 30 cm;kytky uz maj tak kolem 180cm a pak nekompromisne zacit stipat aby mi to nerozervalo strechu.To se mi ale zase nechce z toho duvodu ze si myslim ze bych se tim pripravil o nejhezci pady..Napadlo me co kdybych ty vrsky ohnul a pak bych ty vetve ved tak 10 cm pod strechou ze by se jako pnuli pod strechou a celej den by se krasne opalovali na slunicku..jenom aby to pak ale nezacalo plesnivet ,strecha je totiz nekdy orosena ale snad ne celej den je totiz otevreny okynko takze by to tam melo luftovat dobre..Bud ty vetve nejak stahnout provazkama niz a nebo drat a tlacit je od strechy niz..jeste fakt nevim no ale musim co nejdriv neco vymyslet nebo mam deravou strechu...hhhhh snad nekdo treba i poradi..
mas to husty chlape jak tam mas z blizka vyblejsklej ten kmen tak to mam podobnouu tloustici jako ty,akorat ze z toho hlavniho kmene se mi to jeste mrte vetvi...no nebudete verit co se mi stalo predevcirem.muselo to bejt nak vecer,kocky se asi pekne mastili protoze mam foliak vedle takovy zidky a rano kdyz jsem vesel do foliaku nestacil jsem se divit...dira ve strese a tak 170cm zlomena vetev z moji kvetky..byl sem fakt brutal nasranej zrovna takova rozjizdejici se vetvicka palky uz zacinala nasazovat a jak uz celkem lepila tak jsem si tam misty vsimnul kocicich chlupu...mazec nejaka kocka spadla s ty zdi a propadla se mi rovnou strechou na moji kyti,svine jedna...dneska jsem to ale s kamosem jen tak zakourit a celkem dobry na to ze je to jeste celkem mlada slecna..za par mesicu bude jeste vic good....peace
bud je zohybej, nebo rovnou zlamej vubec se toho neboj pomalu ji zacni ohybyt a tak po pul minute ji nalom, kyti to v poho zvladne, nelamej to vejs nez by byli pripadne prvni pouzitelne palice (odzkouseno )
Nezastříhávat!!když chceš zastříhavat tak u skleníku hlavně ne ve velkém!Měl jsem ve skleníku SUPER SKUNK a ten jsem několikrat tydně zastříhaval,jenže pak z toho byl takový keř že se do toho skleníku nedalo vlezt.Radši bych to ohýbal a nechal to at si to dělá co chce.Kytka si místo vždycky najde
tOHO SE NEBOJIM ZE BY SI NENASLA MISTO..Uz jsem to nejak naohejbal tak snad na chvili zase pokoj..Uz by to chtelo aby se zacali delat poradny salamy..a co vy jak ste na tom letos uz s kvetem..?
Cus,zdravim vsechny..Zajimalo by me jak bojujete s vasima kyti pokud jste jako ja trosku neodhadli velikost pestirny..Uz me to peni,nestacim ohybat a navazovat taky obcas lamu!Posilejte rady,tipy,triky,figle a fota jak se vam dari zvladat situaci..tady je neco malo zejtra pridam zbytek..
PEACE
tekknou..
mno, do teto doby jsem byl nucen ze trech kytek ve skleniku osekat cca 10 kyblu (10l) zeleneho materialu, protrhavam listi a lamu vetve, zatim to bohuzel nekvetem tudiz se budu trapit o 105. Jenom hromada pistils, ale to je naprt.
jj, velke listy u tech silnejsich vetvi radim protrhat, jinak se k vetvim vzadu a ve stredu kytky nedostava svetlo, coz je zvlast pri kvetu celkem naprT.