Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Poridil jsem si Phytamin na postrik. Nalil jsem doporucenou koncentraci do rozprasovace a prasil. Po 3 dnech uskladneni ve spajzu (chlad + tma) me pri praseni prastil do nosu divny zapach. Odsrouboval jsem zatku a phytamin byl opravdu nasmradly. To same se mi stava i u Plagron at grow nebo bloom, ale tady to resim tak ze neskladuji, ale aplikuji presne urcenou davku. U postriku to moc dobre nejde. Obal rozprasovace je oranzovy, pomohlo by nastrikani na cerno ?
Nejake vase zkusenosti a rady ?
-cisty phytamin se ma skladovat pri pokojove teplote
-zalivku s phytaminem bych do lednice nedaval, stresoval bych potom kytky velkou zmenou teploty postriku
-zalivka s phytaminem mi zacina smrdet az po 2-3 dnech
necham to plavat a budu dal strikat, zatim si nestezujou, rostou a to je hlavni
ja tiez idem uz druhy grow s tym istym Phitaminom mam ho pri skrini kde je asj teraz vacsia teplota ako trenirkova a Phitacik zosmdol aj mne ale aj tak sa mi zda ze takyto trosku zosmrdeny chuti rastlinkam viac
vsichni pisete jak vam smrdi cisty phytamin. me nesmrdi phytamin, ma svoji vuni ale urco nejak extra nesmrdi, me smrdi namichana voda s phytaminem, tak vazne smrdi. na to se ptam...
No vyrobce neříka že to musíš skladovat v lednici pochybuju že v growshopu to maj naky vychlazeny a spotřebovat si myslim že by si to mel tak do dvou let od data vyroby
máš to skladovat v temnu a chladu, paxe to nemuze nigdy skazit, navic phytamin je hodne nachylnej na skazeni...a další věc je, že ho nema cenu aplikovat do hlíny, páč to neni ani trochu znát, celkově je takovej horší a to i jako postřik....
phytamin mužeš použivat "po celou dobu života" tvejch kytek, je jen na tobě jestli poznáš rozdil...., ale jak řikam, až to začne pořadně kvist, taxe na phytamin vyser....je dobrej tak akorat na postřik...
Vetsina lidi Phytaminem postrikuje tak do 2. tydne kvetove faze. Do zalivky ho dava malokdo.
Na www.plagron.nl je navod pouze na postrik, takze bych rekl, ze navod na http://hydroponieplus.cz/inshop/ je spatne.