Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nabízíme vám již sedmou variantu prodejního letáku akce „100 kytek aneb Pěstujte konopí beze strachu“. Obsah a podoba tohoto nosiče se v něčem oproti loňsku změnily, namísto soutěže jsme například zařadili slaďoučký recept, to podstatné ale zůstalo. V letáku opět naleznete podrobný pěstební postup, legislativní úpravu pěstování konopí v ČR i to nejdůležitější – sáček se 100 semeny technického konopí.
Obsah letáku:
Botanická charakteristika technického konopí, Popis odrůdy BENIKO, Legislativa v ČR, Konopí na zahrádce a v chalupě, Pěstební postup, Zpracování, Využití vlákna, semínka, odpadu, Recept na konopné kuličky plné energie.
Jak leták a 100 semínek zíkat?
Pište si a objednávejte na binkova@konopa.cz, nebo na adresu sídla našeho sdružení.
Cena jednoho balíčku je 45 Kč.
Zaplatit můžete předem na náš bankovní účet nebo dobírkou. K ceně 45 Kč bude připočítána dobírková částka 68 Kč.
Jak to cele proběhlo u mně?
Objednal jsem 2 balení seminek (jedno baleni pro kamarada k narozkam) přes email.
Druhý den mi bylo odpovězeno, že seminka byla odeslana.
Dostal jsem normalně do schranky nedoporučený dopis, obsahující informační letaček se semeny, a složenku.
Ještě dnes jsem odeslal 90kč přes českou poštu.
Nezneuživejte prosim ochotu a duvěru kterou do vas organizace Konopa vložila a uhradte složenku!
Technické konopí mužete využit ke spoustě věcí, třeba
-jako darek
-k rozsevu všude kolem sebe
-k sasazeni mista, ktere vam minule vyčorovali (čorkaři si pokouří )
-ke spoustě dalších věcí (osvěta rodičů, a pod)
Pokud se rozhodnete technicke konopi sklizet, mužete využit chutných semen anebo si skusit udělat podle navodu z letaku vlastní konopné vlakno!
Každý spravny grower, který se troku zajima o okelogii by mněl znat dalši využití konopí.
Každým rokem se hovoří o akci 0, při ktere se ma společnymi silami huličů a groweru všude osit technicke konopí.
Proč technicke?:
-nepřekročite zakon
-nikdo krom vas nebude vědět o vašich květinach (čorkaři nebudou vědět co je kvalita a co je technika)
-policie bude zahlcena počtem anonymnich udani ze strany duchodcu a spol a nebude moct řešit normalni pěstitele ==> fakticka dekriminalizace (ale stražniku, to neni moje to tu rostlo stejně jako o metr vedle)
A podobně.
he, bych musel bejt dement abych nerozeznal techniku od nejakyho narachanyho modelu a letous budou mit outdoorari radost, az budou s brekem vymackavat ze svejch krasnejch palic seminka od teplyho technickyho samce...
edit: koukam, ze gona byl rychlejsi...
Přesně tak. Sice jsem si říkal, že udělám blamáž na lidi a rozseju všude kolem techniku, ale čeho tím docílím? Jenom toho, že kolem budou lítat mraky technického pelu a naše šlechtěné modýlky se budou kazit! Nene, za to mi to opravdu nestojí. Když už pěstit tak nevím proč techniku...
Pořád mě ta bezradnost lidí za to nestojí. To si raději letos nechám pár políček ojebat nějakým noname samcem a příští rok rezeseju kolem dokola svoje aspoň trochu pořádná semínka...
100p support: Taky zkusim vysázet, ale stovku fakt nedám
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
praxer, chapem kam tym mieris ale je to veeelmi tazko realizovatelne, pretoze to chce hodne casu a trpezlivosti. Kolko ludi si v tomto uponahlanom svete najde cas na vysadzovanie techniky a nehovoriac o tom, ze nikto to nebude sadit dost blizko u svojho fleku, z dovodov vyssie popisanych ... Ja sam som rad, ze mam chvilku casu na par svojich rastliniek a tiez nechcem aby mi ich znehodnotila technika..
Naozaj ale ocenujem tento thread, pretoze je vidiet ze ta zaujima growing aj z ineho hladiska. Upliest si vlastne kannabis ponozky musi byt velmi zaujimave
Teraz ma napadlo, keby ta technika bola feminizovana, bolo by to o niecom inom
Některe odrudy jsou hermači, a jine jsou oboupohlavní.
oTis :
ono jsem nemyslel, aby s tim bylo moc prace, když se to tak vezme, je konopi prakticky plevel ( i když krasny) a tech. konopi je velice malo naročne.
Ja to vidim tak, že třeba pujdu na vylet/prochazku.
Uvidím hezký svah třeba i mao sluný a hnedka tam hodim par seminek.
Některe z nich určitě přežijou a hle! Už je konopí na světě. A bude se přirozenym zpusobem rozmnožovat.
Jo chapem, je lahke zasadit semienko do prirody, ale obavam sa ze tvoje nadsenie zdiela len malo ludi. A dalsia vec je, ze tam kde zasadis techniku, moze mat pobliz niekto policko a ked to bude mat palice plne semen tak ho to moc nepotesi... Dalsia vec je, ze kusok od nasho mesta, na poli, rastie konope divoko a dlhe roky sa stym nic nerobi. (A nieje to teda moc nenapadne, 3m rastliny..)
no budu se to snažit sazet spiše na mista kde by sadil jenom malokdo.
Nevim kolik lidi se tim nadchne, ale je nevadi mi sazet sam.
Aspon nemuzu rict ze jsem pro rozvoj konopi neudelal nic.
Souhlasim, ze pyl z techniky je pekne svinstvo a basta fidli.
Souhlasim taky, ze vysetrovani nevinych rostlin za hristem ci ve skolni zahradce je zabava pro celou skolu a okoli a taky skvela osveta o nesmyslu marijuanove prohibice.
Pokud se to bude praktikovat, doporucuji nabonzovat rostlinky jeste pred odpylenim, ci vystrihat vcas samce :-) to by melo k nenasrani zbytku sveta bezcennym pylem stacit
crazy P.S. vystrihej ze 100 kytek samce potaji na skolnim pozemku :-))) lol
hele neobjednavejte si 100 semen od nej, ale zajdete do zverimexu a tam koupis 1kg semen techniky za cenu cca okolo 60kc a je to to same a pro toho kdo chce chodit a rozhazovat seminka (to uz z jakehokoliv duvodu),to bude lepsi nez jich mit 100 ,ale nekalikanasobne vic(odhadem 10tisic v kile), za podstatne nizzsi sastku, nez chce Konopa, takze na tom akorat vydelava...letak stejne nekde zahodite, ne?-a kdyz si ho budete chtit precist, tak na netu nekdde odkaz, peace a sry ze kazim ksefty panu KONOPA