Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, ta teplota je dobrá,ale maš to moc vytáhlí! ta usporka je moc vysoko tak podlož aspoň ten květinač ať je to těsne pod ní ! no ale nevím je to taková chuďinka.
Je to dosti nízký growbox, ale ty podmínky mi něco připomínají, takže ti poradím jak jsem se stím svého času vyrovnával já... Každopádně jedna úsporka je dost málo světla a každýho fotonu je škoda, takže mezi to učení a ten květináč si narvi nějakou přepážku, stačí slabá a natři jí na bílo ať odráží světýlko... Úsporka moc nehřeje takže nejdřív přesaď tu kytku a stonek zahrň hlínou až po lístky a pak dej květináč blíž k světlu. Já vím, že všichni říkají, že alobal je na prd, protože pálí kytky, ale u té úsporky to je celkem jedno, takže se mi taky osvědčilo udělat takový alobalový válec kolem květináče a zvrchu klidně i na úsporku položit alobalové stínítko. Prostě aby se využilo co nejvíce toho světla. Hodně štěstí!
cus kazdopadne si porid silnejsi svetlo jinak to nema ani cenu svetlo je snad nejhlavnejsi jo a jeste neco nevsiml sem si ze by si tam mel nejaky vetrak (vetracek z PC)to je take dulezite....PeAcE
Hm diki Kluci ale nechem do toho vrazat peniaze
K2Master: Sodik stoji dost penazi kolko stoji najlacneejsi ?
Mesias : tak ze mam stonku zasipat uplne ale to asi musim dat do veciho kvetinacu
Vetrak z PC tam uz JE
Tommy02: pěstuješ jen tak pro závavu nebo pro to abys z toho i něco měl??? to je základní otázka..... pak bi mě docela zajímalo jak velkej ten prostor máš.... a určitě tam udělej bílí stěny.... ale tohle sou fakt základy....
No vyndej kytku z tohodle, opatrně oklepni kořeny, abys viděl kolko jich je. A pak podle toho zvolíš velikost květináče, ale když stonek zahrneš tak z něj obrazí kořeny, takže při přesazování můžeš dát původní kořeny až na dno nádoby (ne zcela nadno trochu podsypat) a klidně je můžeš i trochu ohnout. Myslím, že ten květináč co tam máš teď musí bohatě stačit...
Cauec Tommy, tak zaciatky a prve skusenosti s pestovanim su vzdy tazke, podla mna ked to pekne poohybas, a vyhras sa s tym tam tieto skusenosti mozu byt do buducnosti dobre kukni na moj usporkovy projekt, cau zatial, GL