Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
malý palice,tím myslím max.velikost maličku,je to AK 47,poslaný z Holandska z Nirvany.mimochodem,jak je možný že mě nic nezhulí?hulím asi 8let.vnedávno jsem se vrátil z Amstru,těžký zklamání
sorry,to máš tak,když do tebe hučí milion lidí co si říkaj "odborníci",tak časem z toho zblbneš.tím nemyslím tebe.fotos pošlu,jak to pude.divný je taky to,že to valím od 23.12.de to sice ze semínek,ale i tak se mi to zdá dlouho.i když lepí jak haj..taky mi občas zhnědnou listy.
myslel jsem dokonce třikrát,na netu taky hledal,ale některý rady zřejmě nefungujou u všech.a když srovnám některý skříně se svou,tak bych měl mít sklizeň minimálně půl kila. jo a lidská lenost,já bych to spíš nazval že jsme tisíc let za opicema.jenom dočkat se připojení netu. a mezi nama,hulení taky nic moc.měl jsem Acapulco Gold z Floridy,z toho se ti smály tkaničky od bot.evropský hulení jen unavý a uspi.
Otazka: Tu lampu mas stale tu istu? Inak fakt to asi 450W nebude
Ak si s nou svietil uz viac ako pol roka,......
Ale aj tak prajem uspechy
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Původní příspěvek od Rasta Gonza myslel jsem dokonce třikrát,na netu taky hledal,ale některý rady zřejmě nefungujou u všech.a když srovnám některý skříně se svou,tak bych měl mít sklizeň minimálně půl kila. jo a lidská lenost,já bych to spíš nazval že jsme tisíc let za opicema.jenom dočkat se připojení netu. a mezi nama,hulení taky nic moc.měl jsem Acapulco Gold z Floridy,z toho se ti smály tkaničky od bot.evropský hulení jen unavý a uspi.
kdeze chces mat pol kila?zo zaciatku budes rad jak dosiahnes 0.5g/w coz znamena pol gramu na wat.co to mas za divnu lampu,ze 450?je vobec vhodna na pestenie?o 450siatke som este nepocul.som slovak,ale jak sa tak divam ty tej svojej materincine moc nedavas.evropske huleni?zbehni do hulandu a uvidis co to je europske hulenie.
sory,překlepnul jsem se,mám fofr,je to 400W Agro,dělám i jiný věci,občas se mi to plete.poradte mi please co na to Ph? ale fakt něco spolehlivýho,už mi hoří koudel u prdele.