Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahooi, chtel bych se zeptat, jak dlouho po vlozeni nakliceneho seminka muzu nechat moje rostlinky rust ve filmovce (hlina je az po okraj , cca 1mm pod okraj) ? Diikec.
No na pet laqhev jeste mam .... ale chci to dat do neceho mensiho(filmovka je idealni), pac se to vejde k zelvicce suchozemsky do akvarka, takze mam usporu energie, kdyz ji svitim
nejlepe do rašelinovych květinaču tim to proroste když to zasadiš do něčeho většiho a nedostane to šok s přesazovani je to vyborne doporučuju koupiš v každem zahradnictvi !
Nemel strupe a zacni chudince zelvicce sviti primo do oci nejakou 400-600Wattovkou primo na krunyr:-D
Nevim ale choval bych zelvicku a za voknem predpestovaval kytky:-))nespojoval bych to...
Taky jsem to zkousel, rovnou to dej aspon do kelimku do jogurtu, jinak, kytka zakrsne a zastavi rust na 20 cm... No ale kelimek dej k zelvicce proc ne...
Naposledy upravil ChaoticRoman 16-04-2006 v 22:16 PM
na filmovku sa vyser raz som to skusil a dost som sa upicoval kym som dostal rastlinku z nej bez toho aby som jej ublizil!sak to mrdni do jogurt kelinku daj na okno a pohoda...nic proti tebe ale zalozit thread pre takuto vec.........drz sa amigo
ps:kukni FAQ
Filmovku nikdy, zbytecna prace s vyndavanim a hlavne bys to musel presazovat strasne brzo. Nejlepsi jsou raselinovy kvetinace, jsou levny a chytry, kytka netrpi pre presazovani a raselina ji jeste jemne prihnoji, takze proste to nejlepsi od Horsta Fukse. =o)
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...