Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
GANJA GROWING aka AK-48 + Unknown Stranger Schumacher
250W sodík
časovač zatím na 18/6 pro růst, poté 12/12
hlína AGRO, každá kytka ve 2 pytlích na odpadky.
Krystalon Start po 10 dnech u AK a po 14 u Schumachera(čili ve stejný den ).
větrání - zítra chci přidat ještě 1 větráček z kompu. Zatím mám 1.
15.3. - do vaty dán No Name(alias Unknown Stranger) od Langyho (asi )
17.3. - vyklíčil předjezdec Schumacher -> dán do kelímku na okno
20.3. - dodělán box
21.3. - 10x AK48 dáno do vaty + nasazen Schumacher do hlíny
23.3. - první tři AK48 v hlíně
25.3. - všechny AK48 v hlíně
1.4. - všechny AK48 vyrostly a neuhnily
5.4. - poprvé aplikován Krystalon
7.4. - první tři AK48 - 16, 18 a 20 listů. Další nejlepší 12.
Předjezdec je čuně, má tak 60listů a furt jede
Nicméně má problémy ... žloutnou a schnou mu konce nejstarších listů ... hm hm ..uvidíme
Caues.Ta kyticka se mi libi. Koukam ze pestujes v pytliku, to je jen provizorni?? Taky me to napadlo ze by sem kytky dal do pytliku a propichal. Jo a chtelo by to vic fotek
Je to takový polo pokus ... simulace pařeniště ...propíchané samozřejmě jsou, každý kytka je ve 2 ságlech.
V tom prvním příspěvku jsou 3 odkazy na fotky, snad jste je viděli.
Foťák nemám já, ale kámoš, který se stavuje většinou v sobotu (oba makáme, není moc šancí, kdy jsme spolu přes týden).
A mám dotaz, jak často se mají kropit hnojivem listy ?
Mám tam žlutý nový výhonky, tak jsme to pokropil Kr. Startem... nicméně preventivně i na Ak, jak často můžu opakovat ?
Nebo už jen vodu ?
Pohled na řešení větráčků, upevnění na tyčky čornuté v práci. Jednoduché a účinné.
Devil: 3 stěny jsou polepené alobalem, za tři pětky bylo vymalované
Ta poslední, oddělávací, je přidělaná připínáčkama. Je to hliník z práce, pláty hliníku.
Schumacher má tak 50cm, nejvyšší AK asi 40. Hodláme měřit co nejdříve
alobal je prostě horší to snad ví každej,pohlcuje světlo i když lidskýmu oku se to jeví jinak a taky je to docela dobrej akumulátor tepla.
takže ven s nim a dej tam pořádnou agrofolii,když už máš 250dinu tak nevymejšlej žádný hovadiny :-)
1. První pohled na celkovou sklizeň.
2. pohled na pálku, pěkně orosená ))
3. momentka při obírání AK-48
4. ČARAS bulba
5. celkový pohled na vše ... první dvě AK-48, druhé předjezdec
Jo, AK-48 bylo usušeného 90gramů a předjezdce 20. Na první grow prasečina bych řekl ...některé AK-48 jsou oprcané, a přitom zhůlují jak prase
No to je to
Přepínal jsem pozdě, až měly tak 40-50cm ..čili nakonec měly největší 140cm (nejmenší 100cm) , přitom strop byl v 120 :P ... čili jsem je tam ohýbal a tak a jedna pálka co byla ohlá pod lampou slibuje nepěkné zážitky