Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hi all grower!
myslite si groweri ze by slo z technickyho konopi vyslechtit
skunk nebo aspon naky dobry zmastovadlo?
tento theard jsem zalozil proto ze bych to chtel zkusit tak abych to nedelal zbytecne.
predevsim mi jde o ten pocit ze jsem z neceho(shitovyho) vyslechtil neco fakt good.
P.S. klidne me zbuznete jestli je to p*****a.
I kdybys vyšlechtil něco dobrýho (počítej selekci z tisíců kytek během dost let) tak skunk to nebude protože "rodina" skunku byla vyšlechtěná z nejlepších odrůd dostupných v sedmdesátých letech...
Len taky dotaz: Preco radsej neskusis z niecoho dobreho vyslachtit nieco "super" dobre???hmmm?
mozem ti rovno povedat,ze neuspejes lebo na to nemas dost miesta a ani casu tak sa skus radsej sustredit na nieco rozumnejsie.
Ahoj
Takže zkřížíš techniku s nějakým odrůdovým modelem jen proto, aby jsi měl shit, co bude slabě zkuřovat? Na tu tvou první větu budu reagovat analogií - zároveň z něčeho uděláš nic
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
vela ludi si myslim, ze aj ked obrovskou selekciou docielia takmer vsetko.
OMYL!!!
Selekcia je len vyber genov z genofondu. Ale ak v genofonde Technickeho konope nie su geny pre vyssiu potenciu tak mozes selektovat aj z miliona rastlin a nedosiahnes vysiu potenciu.
A ak ti ide len o to skrizit technicke konope s silnou odrodou a potom zas a zas tak to nie je nic svetoborne. Nehovoriac o tom,ze nase klimaticke podmienky su skor napomocne k degradacii obsahu THC latok v zivici niekam na uroven Ruderalisu.
A zas pod lampou asi tisice rastlin mat nebude.
Pouzi logiku a bude ti jasne,ze je to mozno pekna predstava no nie realizovatelna.
Beriem, mal si pekny zamer ale ver mi cestou cistej selekcie nic nedosiahnes a krizenie so silnymi odrodami nie je nic cim by si niekoho ohuril toto je jednoducha vec.
Nehovoriac o tom,ze technicke konope je vo vacsine pripadov jednodoma rastlina , teda nieco ako hermafrodit a mozes si tym pekne znehodnotit ostatne rastliny.
AHoj
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
možná by nebylo uplně marné, skřižit technicke s dobrym modelem, a potom rostlinky z takto vzniklych seminek dal křižit, ale už jenom s puvodni odrudou (tou potentni) tim by mohla vzniknout rostlina, s potencí kvalitni odrudy, a s silou a strukturou stojku jako u technickeho.