Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky vas tak potesila vase prvni karma? Vzpominam jak sem ji rano nasel a radosti se skoro posral. =o) Teda chvilku sem se strasne bal, ze mi ji nekdo dal omylem (jsem trosku paranoidni =o) ,ale pak sem z ni dostal radost jako zolik. =o)
Co rict? Nic. Sem proste rad, beru dnesni jointy jako oslavny. =o)
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
Původní příspěvek od DeThomas Vzpominam jak sem ji rano nasel a radosti se skoro posral. =o)
Jinak nechci komentovat karmu , ale máš avatar jako jeden můj oblíbenej člen , který jel žraloky pod šestikoulí , zaboha si nevzpomenu jeho nick ale měl ten samej avatar co ty
O tom avataru mi uz nekdo rikal. Ja ho pouzivam skoro vsude asi dva roky a je mozny, ze ho ma par dalsich lidi. =o)
2 herb: Me karma vubec netrapi, me naopak tesi =o)
Vidim, ze sem tady za hnupa, ale i tak z toho mam radost. =o)
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
Myslím,že každý človek má radosť,keď ho niekto iný za snahu pochváli,ocení.Tu je to formou karmy a celkom verím,že človeka to poteší.Mňa samozrejme tiež,a hlavne ma teší,keď dostanem K+ ani nie tak za nejaké fotky,ale skôr nejaký príspevok A ktorý sa ani nemusí týkať pestovania.
Človek ,ktorého nikto nikdy nepochváli za snahu,výsledky začne byť časom apatický a prestane sa snažiť.Málokto je tak vyspelý,aby robil niečo len tak.
karma je dobrá věc, ale před pár dny jsem snad poprvé dal někomu špatnou, za příspěvěk, kde hlásal úplnou blbost a dost "vehementně" a okamžitě jsem od něj dostal bezdůvodné K-, to trochu ztrácí smysl...
mrzelo mě to, protože jsem K- ještě nedostal konkrétně za tento příspěvek: http://grower.cz/forum/showthread.p...9120#post359120
ostatně nemálokrát jsem dostal karmu, kde není uveden člen, který mi ji dal, jak se to dělá?