Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
6kytek na 150W no si ce neviš jaky bude pomer samcu a samic ale je to marneni časem ja bych si radeji sehnal nejake řizky http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=21511
a jinak skřinka je pekna drřžim palce budu to tu sledovat a at se ti daři HULDA
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
vzdlenost lampy je v pohodě, pokud ovšem teplota u kytek nepřesahuje 30°C.... Aha už to vidím- 24°C - takže pohoda. A není ten větrák až moc silný? Protože jestli je ta kytička v zadní řadě uprostřed takhle nahnutá vlivem větrání, tak je to moc. Ony opetřebují ofuk, ne tajfun Ze třetí fotky toho moc vidět není Ale když si vzpomenu, jak jsem naposledy jel ze semínek venek, tak byly kytky úplně dole taky zůžené a všechny a pokud se má kytka zlomit vlivem větru, tak to bude v tomhle místě. Líp možná poradí "semínkáři".
ja si myslim ze se tahnou moc za svetlem,ja jim svitim tak ctrnact dni zarivkama ze vzdalenosti asi 5cm a kytky jsou silny a pekny,taky je dobry je pomalu zasipavat z vrchu hlinou
Zdar půda je velmi důležitá a s její přípravou se vyplatí si pohrát.Osobně míchám zahradnický substrát s asi10%perlitu+10%substrátu pro kaktusy(lepší prodyšnost)+kokos.vlakno asi10%+vermikompost asi20%(když ho seženu) a je velmi znát.Přidávám taky trochu popelu z toho co se vykouří doma(uschovám do lékovky a následně přimíchám).Ph se pohybuje okolo 6 a ještě přidávám dolomit.vápenec(jen udržovací dávku).S tímto mixem jsem neměl nikdy problém.Kromě toho se mi zdá,že hmyzáci z toho popelu nejsou zrovna nadšení,takže mi tam nekrouží hejna mušek jak je tomu zvykem(nebo aspoň u mě bylo).S tou teplotou bych se nijak nevzrušoval vím,že tady spousta lidí dává hranici ke 30°C nejdřív jsem taky stresoval,ale zjistil jsem,že snesou víc(mám běžně na vrcholu kyti kolem 35°C a spokojenost)prostě je nesmíš připalovat a sledovat vršky.Co asi ve skleníku nebo foliovníku,tam jsou přez léto teploty mnohem vyšší a jak to jede.Spíš bych si hlídal vlhkost,která je zrovna při růstu a vlastně i qětu velmi důležitá.Měj se fajně
nzdárek,
to s tim keramzitem jak psal Nakaši bych nepodceňoval...přece jenom už víš co to sou problémy s ph tak proč to pokoušet ne
a ta kytka se myslim menuje oleandr, takovej pěkně kvetoucí středomořskej keř
goodluck
hodně štěstí!
budeš ho potřebovat!
na ten keramzit si dej majzla!
jak říká Drevo-Kocur!
jinak myslím, že zatím žádný další problém nevidím, tak zatím
pro jistotu tam třebas zítra přeměř ph, ať ti zase nechcípnou...
jinak pozjišťuj si metody zastřihávání adalší drobnosti, ať předejdeš dalším kiksům!
Věř, že je lepší jim předcházet, než napravovat...
yo yo keramzit je drenaz....odvadza vlhkost od korenov, resp. je vyuziti v tvojom pripade ako medium...podobne ako kokos, zemina, hydro..a pod. Odporucat keramzit je ako odporucat pneumatiky na kolesach>
nic v zlom...ide to pekne... a celkovo treba sa snazit...ale niektore veci neprehanaj
Peace & Love