Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Jakej model zvolit???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Kalapu
Stálý Člen

Karma uživatele Kalapu - 84% PěstitelskáKarma uživatele Kalapu - 84% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 1

Blíží se doba, kdy si objednám semena (asi od Gypsy nirvana).POtřebuju ale poradit, který byste koupili vy, kdybyste na to měli 80 dolarů při těhle cenách.
Už mám zúženej výběr na tyhle modely:

KC Brains - T.N.R. -15
KC Brains - Mango -15
KC Brains - KC 33 -15
KC Brains - KC 36 -15
KC Brains - White KC -15
KC Brains - Or.Northern Lights -15
Nirvana - Hawaiian Maui -20
Nirvana - Purple Power -20
Nirvana - Hindu Kush -15
Dutch Pass. - Shaman -20
Dutch Pass. - Purple Star -25
Dutch Pass. - Purple #1 -25
Homegrown F.- Early Girl -25

Tak se pochlubte, co byste koupili s 80 vdolkama v kapse...
Dík, případně popisujte i vaše zkušenosti s modelem, jak roste, vejška, košatost, výnos, potence, chuť etc.,

PS Taky sem si všim, že se tu tak před půl rokem mluvilo o něčem jako českým strainbase, ale ňák to tu fort neni ne??

Dík Kalapu

Old Post 01-12-2001 v 11:44 AM
Kalapu je offline   Profil uživatele Kalapu   Find more posts by Kalapu   Foto galerie člena Kalapu   Click here to Send Kalapu a Private Message   Add Kalapu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Jestli mas 80 vočí tak si kup Passion 1 od Dutch Passion.
Má asi 19% THC a je to fakt nářez.

Haman - Flying smokers

Old Post 02-12-2001 v 17:31 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kalapu
Stálý Člen

Karma uživatele Kalapu - 84% PěstitelskáKarma uživatele Kalapu - 84% Pěstitelská

Upozornění Passion 1 Příspěvek č. 3

Jo, na tu sem narazil prave vcera, na passionovskym webu.
Taky mě dost zaujala 18,4 %THC a min než 0,1 %CBD to yni slibne.
Stejne diky,
a z tech vostatních nevíš něco hustýho??
Chápej, nechci bejt tak jednotvárnej, souhlasim s názorem, že když moc dlouho hulíš to samý, tak to pro tebe ztrácí to důležitý...

Old Post 03-12-2001 v 17:00 PM
Kalapu je offline   Profil uživatele Kalapu   Find more posts by Kalapu   Foto galerie člena Kalapu   Click here to Send Kalapu a Private Message   Add Kalapu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 4

když nechceš být jednotvárnej, a chces něco originálního, tak si kup třeba KC Brains - Or.Northern Lights ať máš jistotu a za zbytek kup něco co málokdo zná a neznáš to ani sám, může tě to překvapit a můžeš to tu pak doporučit, popsat to a zdokumentovat jak ti to rostlo, co ty na to?

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 04-12-2001 v 20:25 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HoumBoj
Stálý Člen

Karma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% Pěstitelská

KC Brains T.n.R Příspěvek č. 5

Zdrawim kalapu , hele já sem si u Bushdoctora taky newdel co si na jaro vybrat ale rozhod sem se ze pudu do T.N.Rka , bude to miit vejsku kolem 4m a výnos to má mít kilo z metru.Mno a dyš se podíváš na OG jak jim to nadherně rostlo a jaký to má šišky myslim že není co řešit.Čus Houm

Jeden doušek nigdy nestačí.

Old Post 04-12-2001 v 21:30 PM
HoumBoj je offline   Profil uživatele HoumBoj   Find more posts by HoumBoj   Foto galerie člena HoumBoj   Click here to Send HoumBoj a Private Message   Add HoumBoj to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kalapu
Stálý Člen

Obecné diky, rozv zkušenosti Příspěvek č. 6

Diky za nazory hosi!!!
Myslim, že TNR muze bejt husty, ale strasi me u nej ta vejska....
4m to vidi každa zasrana corka...

Old Post 09-12-2001 v 03:13 AM
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

RUDEALIS SKANK Příspěvek č. 7

Mno a co takhle zkusit RUDEALIS SKANK od SENSI SEEDS: výnos asi 400g na rostilnu a co je největší výhoda - dozrává v srpnu - to pár čorek nevychytá - u nás choděj začátkem září - navíc je to takovej hustej keř - takže z dálky nevypadá jako trafka........

link
http://www.seedsdirect.to/breederlist.html

[Edited by Lackyfree on 09-12-2001 at 01:34 PM]

GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)

Old Post 09-12-2001 v 12:10 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kalapu
Stálý Člen

Obecné Ale, ... Příspěvek č. 8

To Lackyfree:
No, ale na threadu vo druhách konopí Ruderalis všichni ztracovali...
Ty s timhle máš nějaký zkušenosti??(Stěžovali si na chuť a dusivej kouř jestli se dobře pamatuju

Ale dík

Old Post 10-12-2001 v 19:41 PM
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

to nemam.... ale usilovně o něm přemýšlím, asi do něj pudu: tzv. - chci právě rudealis skank... ten je snad lepší (a taky dražší)!!!

PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)

Old Post 10-12-2001 v 22:46 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xmalcolm
Stálý Člen

Karma uživatele xmalcolm - 94% Pěstitelská

RUDERALIS SKANK Příspěvek č. 10

Pomerne spatna klicivost cca.50% pripoustim ze jsem mel smulu. Naprosto neproniknutelne palice takze pri pocasi jako letos hrozi plisen. FANTASTICKA OPAKUJI FANTASTICKA CHUT.
dva max tri prdy z vodnice srazi slona v klusu
hodne odolna

„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)

Old Post 11-12-2001 v 00:06 AM
xmalcolm je offline   Profil uživatele xmalcolm   Find more posts by xmalcolm   Foto galerie člena xmalcolm   Click here to Send xmalcolm a Private Message   Add xmalcolm to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xmalcolm! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Takže jsem měl možnost zkusit právě výše zmiňovaný R Skank, a musím potvrdit že je fakt OK... a ta báječná chuť!!!! High: tak něco napůl mazi narkotickým a energickým - nástup pozvolnější, silně zostřuje smysly..... přostě značková trafka, pěstěná veku. A co je úplně IN - je přizpůsobená na naše podnební podmínky.. takže dozraje tak jak má!

Old Post 15-12-2001 v 13:26 PM
Sombl
Stálý Člen

Karma uživatele Sombl - 47% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 12

Čabas!! Máte někdo skušenosti s California Special od KC Brains??

Old Post 04-01-2002 v 19:09 PM
Sombl je offline   Profil uživatele Sombl   Find more posts by Sombl   Foto galerie člena Sombl   Click here to Send Sombl a Private Message   Add Sombl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Podle fotek a samé chvály co sem viděl na OWERGROW, se mi jeví jako nejlepší GUGLE GUM od Serious seed. Nebyla by ani k zahození DOUBLE GUM od White Label.
Nevím jak vy, ale já bych do této kytí investoval. A si to tak udělám, hned v pondělí si skočím vyměnit prachy. A wobjednám si to.

Old Post 05-01-2002 v 14:38 PM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kalapu
Stálý Člen

Obecné Passion 1 Příspěvek č. 14

V pátek sem poslal prachy do Gypsy Nirvana na Passion 1.
Ještě budu vobědnávat v březnu a asi vezmu ten skunk.
Zni to mooc hustě, koukal sem na fotky na sensiiovskym webu, a fakt to vypadá na parádní vejžah.
Nicméně se tu pořád rozepisujte, jaro se blíží a všichni (skoro) si budeme muset něco pořídit.
Až to rozjedu budu tady referovat...
Jedinej problém vidim v tom, že to je na chatě, a stará se mi vo to bratranec, kterej neni tak zapálenej, tzn.Nebude tam chodit víc jak 2x do tejdne, myslíte že to vadí hodně???

Old Post 05-01-2002 v 21:51 PM
Host
Host

Palec dolů Shaman Příspěvek č. 15

Tendle model sem mel primo z Duth Passion. Byl pestovan outdoor. Sklizen zhruba v puly zari /cca 60% hnedejch blyzen/. Palicky dost proridle, celkem malo pryskyrice. Meli sice fialovou barvu jak rikali u DP, ale podle meho hodnoceni je lepsi i spousta ceskech outdoor no name modelu. Shamana nedoporucuju.

Old Post 05-01-2002 v 23:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FASTGROW
Stálý Člen

Karma uživatele FASTGROW - 0% Pěstitelská

Dotaz A semínka? Příspěvek č. 16

Hele colku a jak vypadali ty semínka?Já si u Dutch Passion koupil Purple 1 a ty semínka vypadaj hrozně nedomr.le .To už i ty semínka mýho "NO-NAME" vypadaj o dost líp.Ale nechi to zatim odsuzovat-ještě uvidim.

FASTGROW

Old Post 08-01-2002 v 19:44 PM
FASTGROW je offline   Profil uživatele FASTGROW   Find more posts by FASTGROW   Foto galerie člena FASTGROW   Click here to Send FASTGROW a Private Message   Add FASTGROW to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-02-2004 - Který model??? - 19 odpovědí
23-02-2003 - jakej model ? - 30 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás