Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec,
zajimalo by me co si o tom myslite?
Jakej je vas nazor na pouzivani Enzimes+ nebo H2O2?
Podle toho jak sem tady procital tak oboji plni stejnou funkci, da se rict.
Lepsi prijem zivin, rozklad odumrelich korenu, prokysliceni atd.
Ja pouzivam Enzimes+ ale chcu prejit na H2O2(je levnejsi)
Enzimes+ je BIO a H2O2 je chemka, to je asi jedina nevyhoda.
Co vy pouzivate?
Jestli je to blbost co tady pisu, uved te me na pravou miru.
Jenom si trošku rýpnu H2O2 je stejná chemka jako třeba NaCl (kuchyňská sůl), zkrátka látka anorganická.
Já používal H2O2, zklamaný jsem nebyl a na chuť to vliv nemělo, ikdyž jsem jím zrovna nešetřil
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Na ruku radsi ne.Ja sem tento thread zalozil aby se me potrvdilo co sem si myslel, a to jestli H2O2 plni stejnou funkci jak Enzimes.A podle toho co pisete tak je to jedno.
OK, tak co kdyz to nejdriv proleju peroxidem a po par hodkach na to i Enzymem?? oboji v davkach 1ml na litr vody...myslim, ze tim urcite nic neposeru...nebo myslite, ze jo?
Zkoušel jsem obojí. Výhodu enzymů bych viděl v tom, že je můžete dávat i v malým množství preventivně do roztoku v průběhu celýho pěstování a můžete vesele používat i bio přípravky (root a bloom stimulátory a tak). Peroxid bych si tam dát netroufl...
Pri dalsi growu zkusim vzdycky pri vymnene roztoku dat 1den H2O2 a dalsi den klasika zivnej roztok ze vsim vsudy.
Podla vseho ten peroxid korinky nalepta a desinfikuje a to kytce nevadi, prave naopak prospeje.
Zkusim a uvidim.
Ja to teda nakonec poresil tak, ze davam enzymy (1ml/litr) ke kazdy zalivce s hnojkama (pythak, kvetak a booster...) a ten peroxid, aby me nesezral vsechno co do ty hliny leju, tak strikam obcas kytkam na listy... (5kapek do litru vody), nevim no, me se to zda v poradku