Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zajima me rozdil mezi ak47 (seriousseeds) a ak48(nirvana)..
Je mi jasne ze se asi nejedna o uplne stejnou variaci...
Zajima me jestli je to jako rozdil
PowerPlant(DutchPassion) xxx PurePowerPlant(Nirvana)
_____________________________________________________ Otazka zni hlavne na lidi co jeli ak48 a hulili ak47 napr. v holandu..
Jeho popularita roste od poloviny 90. let. Nas AK-48 je jednou z nejsilnejsich brzy dozravajicich odrud, jake muzete vubec sehnat. Vytvari tvrde palice a vyjimecne pronikave aroma. Je to indica/sativa hybrid i presto, ze si zhulenost zachovava sve kvality sativy. AK-48 dozrava v perfektnich podminkach do 48 dnu.
Plant type: Best suitable for indoor growing.
Plant height: Short- Mostly Indica
Stoned or high?: Stoned- Indica Body Buzz
THC level: Strong 15-20%
Flowering Weeks: 7/8
Yield (Sea of Green on one m2) : 400/500
Harvest Month: 10
Grow difficulty: Moderate
UZ DELŠÍ DOBU MÁM TAKÝ ZVLÁŠTNÍ POCIT,
MÉ SMYSLY VÝJIMAJÍ SE MÉ MOCI,
CÍTÍM SE TAK ZVLÁŠTNĚ UŽ DELŠÍ ČAS,
TEN POCIT PŘICHÁZÍ A ODCHÁZÍ ZAS
AK47 je luxusní odrůda, dá se sklízet do 50 dnů, růstem připomíná indiku, takže je to spíš menší keřík, výnos je nadprůměrný a zhuluje neskutečně. Chuťově mi trochu připomíná Black Dominu, taková lehce pepřová chuť...
Uplny souhlas s plhou, tu AK 48 chci taky rozjet v next round...
jsem zvedav jak me Nirvana s timto strainem prekvapi?Jinak, jejich vlajkovou lod White Rhino muzu jen doporucit...
inVALIDa:na flowering weekz u Nirvany vubec nekoukej, jsou jen na ozdobu....