Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím o radu,na netu jsem našel článeček(http://minus22.czechian.net/jaknahas.htm)o tom,že při opakovaném sběru plyskyřice třeba na charas,se plyskyřice znovu doplní??? A hlavně ve větším množtví??
prepac nie som cech som slovak [peace] ale nepise sa nahodou pryskyřice a nie plyskyřice ?? //ak nemam pravdu sry za offtop...shit;
peace from joeart...
a k teme: myslim ze je to mozne dokonca som to uz aj kuril som zistil len tomu kamos hovoril turecky hash ... ved to skus ak ta to zaujma budes vediet... potom aj s fotkami podaj podrobne info ...
joeart: - jo jo,je to tak!,no budu si dávat víc bacha....
Jo tuhle dobrotu jsem taky nenechal ujít,mám už malou kuličku,pak ju s kámou sfouknem.Uvidím jestli pálky po čase budou víc obalený??
jinak dík všem za odpověd
Původní příspěvek od misak joeart: - jo jo,je to tak!,no budu si dávat víc bacha....
Tuhle dobrotu jsem si taky nenechal ujít,mám už malou kuličku,pak ju s kámou sfouknem.Uvidím jestli pálky po čase budou víc obalený??Budu trochu experimentovat
jinak dík všem za odpověd
Nevím,jestli se mě to nezkurví?!,nebo to bude o dost slabší,vše ukáže čas,sám to chci vyzkoušet.Ale myslím,že se to stejně nedá pořádně zjistit,snad jen ,že by s ní ta pryskyřice musela kapat jak ......Jen teoreticky by to bylo fajn dik
k tý pryskyřici, teoreticky, to je ochrana kytí před slunkem,a když jí ho odebereš, tak se bude snažit si co nejdříve vyrobit novou a ve větším množství z důvodu opakované situace, proto je nejlepší seknout kytku až po vydatným týdnu plnýho slunce, jelikož jsi kytka vytvoří větší vrstvu pryskyřice na ochranu před paprsky, tot můj názor, jestli se pletu, tak mně někdo opravde, myslim že odpověd je sice až moc dlouhá tak končím, jinak peace
nikdo se mně neptal jestli se chci narodit, tak mi taky nikdo nebude říkat jak mám žít
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
spíš bych řekl než před sluncem tak před vysycháním, ne že by slunce nevysoušelo pokud kytku rukama nerozdrtíte a opravdu budete jenom hladit a trošinku "žmoulat" tak by jí to ublížit nemělo... kožené nebo latexové rukavice a ž těch to pak setřít
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
No nevim, jestli to má smysl něco takovýho zkoušet.
Na cestách po Indii mě jeden chlapík pozval k sobě na políčko, abych si skusil udělat čaras (hašiš). Bylo to ve vesnici Malana, kde se dělá jeden z nejlepších vůbec a to tak, že se vezme palice mezi dlaně, jemně se poválí a vyhodí. Trvalo to alespoň hoďku, možná dvě, než jsem nažmoulal množství ze kterýho stálo za to ubalit a spotřeboval jsem k tomu hromadu konopí...