Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj, tohle je moc vypecenej programek. Jen skoda ze zatim jsou koupeny jenom fragmenty detailnich map, ale treba cast Brna kde bydlim videt je nez to nekdo u nas dodela, tak mame smulu, ale u vsech vetsich zahranicnich metropoli je to mapa se vsema obchodama, hotelama, kavarnama, nemocnicema atd. no proste mapa se vsim co byste jako turisti mohli potrebovat. Doporucuju si Google Earth stahnout, hodne si s tim vyhrajete!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Jj moje cast Brna tam je takyUz to mam par dni a je to pohodicka,akorat to chce rychly pripojeni.By me zajimalo co za databazi ma armada,ti by vam mohli rict co jste delali ve stredu pred mesicem ve tri hodiny.Minulej tyden byl nejakej dokument na ct2 a technologie kterou je googleearth udleanej je tak 15-20 let stara.Dnes uz vam muzou cist pres rameno noviny.Tomu rikam nova dimenze paranoie
JA to furt nechapu....to tam jako napisu adresu a satelit to vyfoti,nebo mi to jen posle starou fotku ty lokality? jo a na nemecky mtv furt behaj reklamy na nakej program SPION kam napises adresu a ten satelit ti to vyfoti ze vydis auta i panacky
ta lokalita na kterou zazoomujete se nefoti a neposila v realnym case k vam ..je to prej sestaveny podle fotek starejch max 3 roky. Skoda ze popisy silnic a ulic nejsou v cely evrope ..jen zapadni v CR jeste jo ale na slovensko uz se vykaslali :-) ..taky sem se na tom zasek ..za hodinu to stahne i 100MB..
hmm tak ta instalačka má fakt těch 10 mega, ale úspěšně sem to dotách asi až na pošestý - jinak mi to furt tahalo ňáký 200kB sračky
Ale prográmek na vyřádění je to teda slušnej - proletět se nad skutečným NY nebo LA ve vejšce ňákých 1000 stop, je fakt mazec
Shamy - supr věc - thanx
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."