Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes som po všetkych zahradkarstvach v meste hladal OBM-ko a nikde som ho nenašiel.Dokonca pár predavaciek mi povedalo ze ho uz rok nemaju a ze sa nevyrába
Ale ako mam tomu verit ked tu na groweri kopec ludi OBM používa.
Co su tie predavacky slahnute,alebo to nieje dostat iba na Slovensku
no proto
co sem koukal tak u nás v obchodech plný regály
ale i tak, mam ještě dobrou zásobičku z loňska..
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
To je sila.To sa mam teraz akoze trepat do ČR
Neviete o nejakom aspon takom istom dobrom hnojive ako je OBM a ktore kupim aj unas?Nemyslim tie drahe hnojiva z growshopu.
Nechapem preco to nieje dostat aj na slovensku,ved to hnojivo by neslo na odbyt iba z radov growerow
pokial som mal moznost vidiet, tak v Brne je OBMka pomerne dost - dokonca ho tu vyrabaju a predavaju v podnikovej predajni pri Interspare na Cejlu (nazov firmy si nespomeniem, ale nasiel som to na nete). V Hornbachu mi borec povedal, ze OBMko nemaju, lebo sa nevyraba, a ako nahradu mi tam odporucil "dalsie anomymne hnojivo na izbove kvety", ktore malo zlozenie ako drviva vacsina, NPK v pomere 5:2:3. Zatial som prezrel som vsetky hnojiva, co tam mali, ale nic, co by malo tak vela fosforu a tak malo dusika ako OBMko som nenasiel
Ja som nasiel firmu na slovensku co ma este OBM ale je zo Ziliny a nechcu mi jeden kus toho najvecsieho balenia poslat keby ze tu je niekto zo Ziliny co si pojde tiez kupit a kupil by dva a jedno my poslal keby nahodou nieco tak pm....firma ma adresu http://www.agrona.sk/index.php?page=detail&id=14849
Zdravim!
nemozte sem prosim vas dakto napisat npk z thoho OBM pripadne nejake ine info co je na nom napisane?? potrebujeme porovnat OBM s tymto hnojivom :
AB extrakt pro pokojové rostliny 3v1(komplexní výziva,stimulace rustu,prevernce chorob),hodnoto ph 5-6 dusík v procentech 1,5 celkový fosfor jako P2O5 v procentech min 0,4 celkový draslík jako K2O min 0,7. foto je tuna dolu http://grower.cz/forum/showthre...8092#post268092
Charakteristika:
OBM je koncentrované kapalné hnojivo s poměrem prvků N P K 1,4 : 10 : 8, s pH7. Dusík je organicky vázán ve formě nízkomolekulárních peptidů a aminokyselin.
OBM neobsahuje stopové prvky. Má vzhled hnědožluté kapaliny.
Návod k použití:
OBM je dodáváno především pro pěstitele pokojových rostlin a zahrádkáře. OBM se používá k zálivce rostlin výhradně zředěné vodou v poměru 1 díl OBM na 100 - 500 dílů vody. Touto zálivkou se rostliny zalévají 1x za 14 dnů, mimo normální zálivky. Zálivku nepřipravujte do zásoby.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
2toxikoman : jo, pachne to ako slepacince, za vadu by som to nepovazoval.
skor by ma zaujimalo nejake osvedcene mixovanie s inymi hnojkami a nejake udaje o pomeroch.
napriklad 1diel OBM ku x dielom kristalonu pl. a kv. a podobne.