Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj. Mě se to tady děje, ale měla jsem kytky v petkách, tak jsem je přesadila do neprůhlednejch květináčů a hafo se to zlepšuje. Myslím, že jim svítilo na kořeny a to jim dost vadilo
DJPokrok: clovece, ja to mam s tymi listami trochu podobne (ako sa ti okraje listov vytacaju dohora), akurat ze moje rastlinky su hustejsie (t.j. nemaju poschodia tak daleko od seba) a celkovo su mensie.
Pomaly rastu, su kapku blede(ale to uz sa zlepsuje), okraje a konce listov sa vytacaju dohora, a spodne listy mierne zltnu. Na zltnucich listoch su zilky zelensie,ale potom zozlnu tiez, a od krajov usychaju. Horne listy su v pohode, najviac je to vidiet na spodnych. Niekedy sa horne listy zacnu cele dvihat dohora - ako ked motyl sedi na niecom a dava kridla k sebe, proste namiesto toho, aby ovisli dolu, sa este viac zdvihaju hore a ovisnu az neskor. Zatial usudzujem, ze by to mohlo but suchom, lebo som sa ich snazil nepreliat. Skusim ich par dni polievat poriadne. Hnojim wuxalom v cca polovicnej koncetracii. Odporucana je 1%, ja davam 0.5% Hadam to dnes/zajtra nafotim a hodim foto, nech nekecam len tak.