Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar,
Hulim rad a často ale čas od času se mi stane že toho vyhulim trochu více a jsem uzavřený a do hlavy mi proudí myšlenky typu že sem nula a podobně, zkrátka taková demoverze schízy. Někdy jsem z toho takový celkem špatný a sere mě to protože jak vystřizlivim, tak vim že to není pravda, ale v tom stavu se těm myšlenkám neubráním, a jsem uzavřený a nedokážu ani pořádně mluvit. Nejhorší je tohle dostat v nějaké cizí společnosti, to je pak člověk uplně za debila.
No tohle se mi stává jen málokdy, ale zrovna sem to měl včera tak mě napadlo jestli někdy někdo, zažíváte něco podobného. Pište.
hele me se tohle v posledni dobe stavalo docela casto. byl sem z toho fakt v prdeli (mozna ze sem v tom byl tak rok). nejdriv to bylo jen velmi zridka, ale pak furt castejc a castejc. tak sem asi na tejden prestal hulit a bylo to pryc. ted si zahulim ne vic nez tak 2x do tejdne a vsechno je ok. neni to nic lehkyho, kdyz vsichni kolem tebe pali a ty nechces , ale pritom vlastne chces. naucil sem se bejt hrdej na to ze uz hulim malo a to my pomaha k tomu abych nesal nekolik brcek denne jak tomu jeste pred mesicem bylo. ty myslenky ze sem nula sou uz davno pryc, a ja mam fakt radost ze uz nehulim-ale jen si obcas zahulim
Ja zaživam to iste ale iba ked húlim sám.Dosť som to s hulením o samote prehánal a potom som tiež rozmýšlal nad takýmito somarinami.Preto som hulenie o samote obmedzil a začína sa to lepšiť...
postupem casu jsem dosel ke stejnym zaverum jako HALUZAK - hulit o samote je mor - teda pokud se to prehani tak jako jsem to delal ja. Resil jsem samy kokotiny a nebylo to dobry. Tak si momentalne davam takovou pauzu (neco pres mesic jsem si nedal ani praska) a je to na klid
standartní diagnóza standartní schizi...mislim si že tohle mají všichni co už si něco odhulili u mě je to úplně to same, když prostě neodhadnu množství, tak mi to mozek patřičně nepříjemně oznámí....cítím se jako pičus atd....PEACE
No můžu vám to potvrdit, že když i když se třeba vyhulim s někym a pak jdu něco dělat na PC a jsem u toho sám, tak mě takovýhle myšlenky napadaj.Ale musí to bejt třeba v kombinaci s tim, že jsem se na něco vyflák, nebo že už hulim hodně dní v kuse. Nenazval bych to vyloženě schýzou, ale člověka prostě hlodaj nějaký výčitky, který ho pak v tomhle stavu dobře rozeberou.
I já znám podobné stavy, proto jsem tak nějak po minulých prázdninách dlouhodobější, dennodenní (skoro, znáte to) a i časté samotářské hulibrčkování omezil (podobné důvody – řešení pí*ovin, zaseklost atp., ne že bych teď pi*oviny neřešil, ale je to zajímavé, když zkusíte jiný štyl než brkbrkbrk ), takže byly i víc než měsíc dlouhé pauzy. Ale jelikož jsem téměř abstinent a nějaký oddych to asi chce, takové duchovní očištění v jiné dimenzi, i když to jde i bez vnějších elementů typu Psylocibin, LSD či THC, tak už se těším po zkouškách na Jamaaaický den – reggae&ska, jointíky, kámoshi, možná i 12° Plzeň. Podle mě je to i o další věci, ale to by mohlo být možná i na nový thread – Marihuana je v mnoha náboženstvích obřadní Bylinou používanou k rozšíření vnímání, a jako taková je při dennodenním užívání v našich podmínkách tak trochu i zneužívána, a může to dát i znát. Ale je to jen můj názor, rozhodně je to individuální záležitost a proti gustu žádný dišputát.
Myslím, že tenhle stav souvisí především s četností hulení, následně s problémy, které můžou na častý hulení navazovat, spolu s ukrytejma komplexama, strachama apod.. Myslím, že tohle zažil asi každej, někdo párkrát, někdo častějc.. Moje rada zní: pokuste se hulit míň, dát si nějakou přestávku a věnovat se nějaký očistě.. Dělat nějaký potřebný praktický věci, povinnosti... hodně zdaru a peace přeje chOdec
jakykoliv nevsedni zazitek...at uz hulo, krize zivotni, hardcore na cestach, spatnej tripik at uz na hubkach nebo necem jinem muze spustit schizu...i dlouhodobejsi konzumace drog...znal sem pripad, kdy typek, co deloal lode a byl furt zavrenej sam se redidlem a epoxitem take skoncil v Bohnicich
Jde hlavne o vase dispozice, sem ale rad, ze vetsina z vas si uvedomuje, ze ten pocit nuly po zpukani neni schizofrenie ale nasledek zmeneneho pohledu a uvedomeni si, ze nuly jste
A nejste sami, i ja si tak casto pripadam tvari tvar velkemu "nespravedlivemu a prilis komplikovanemu svetu, pred kterym s hulenim utikame...psycholog to nazyva berlickou.....kdyz budes mit tenhle pocit, znamena to, ze nejsi spokojen sam se sebou a prohledl jsi to...tagze navrhuji zmenit trochu zivot a znovu objevit motivaci a pevnou vuli, nakonec zivot je zmena a budete cumet, jak najednou clovek ma pocit, ze vsechno vnima silneji, kdyz se dostane z permanentniho zpuku..
a woto vic pak ten spek chutna hehehe kdyz je to opravdu odmena...
Edit...nutno ofsem dodat, ze kdyz prestanete hulit a stejne se vam nic delat nebude chtit, tak to je poraaad naprd, samo se nic nezmeni . stejne tak znam i lidi, co huli jak o zavod a presto sou to naspeedovanii motivovanii uspesny frajeri, co si dou trpelive za svimmm
To vsetko zalezi od jedinca od jeho komplexov ktore sa "vdaka" marihuane ukazu na povrchu napr ja ked som zhuleny s novymi ludmi neviem vytvorit zabavu neviem odbocovat od temi je to take suche aspon ja si myslim a toho sa snazim zbavit...Tiez si casto myslim ze rozpravam picoviny ze som trapko nula atd vsak to poznate lenze moj problem je f tom ze az privela rozmyslam analizujem okolie a rozpravam len same fakty (ked som zhuleny) na zaciatku to bol brutal vytvaral som zabavu no teraz ju skor kazim newiem cim to moze byt snad sa mi na oci ukazuju krivdy tohto sveta proste pravda aky je zivot naozaj ze to nieje rozpravka ani raj vtedy ma nezaujimaju picovinky zaujimaju ma vazne veci ktore ma fascinuju a na ktore nepoznam odpoved taka je marihuana u mna.
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
Hellboy: Asi máš pravdu s tou berličkou. Ale vono to taky hodně závisí na tvém sebevědomí, a vztahy v rodině protože problém doma si neseš v sobě i ven. Když třeba nemáš rád svého otce, nechceš být jako on, tak už se nemůžeš chovat přirozeně a deprese se dostaví a to se hodně odráží v tom hulení
No to byl takový blbý příklad ale brát ten život trochu s nadhledem žijem ho jen jednou ne?
V prvom rade si vyriešte svoje problémy neskúrený,ako písal Jiri X Doležal-nikdy nehul sám
-nerieš problémy trafkou
a to hlavne preto že ich tak neriešiš ale odsúvaš bokom...a oni bokom neidú.
Ja som 2roky stále húlil domrtva a nič....lenže potom začali prichádzať stavy kt.sa tým predtým nepodobali.Akoby som si naschval predstavoval zlé haluze,pocit na nohách že sa mi niako nechty ničia páčia vylamujú, i ked som vedel že sú v poriadku...blbé bolo to že iked som si hovoril že je to O.K.,tak to nebolo.
Tak vám dam môj patent na odstránenie neduhu.Ste prichistaný?
Ak sa dostanete k húleniu,tak si zakúrte ak to splní tieto body:
- miesto: je to dobré miesto_Akcia,zábava,výlet,oslava,stretnuti s dobrým kámošom
- ludia: sú tý ludia v pohode?Sú tvoji dobrý kámoši,alebo sa len chceš priživiť z pahltnosti na cudziom mátre,máš s niekým z ních konflikt?
- čas:nebudeš musieť isť po kalbe domou,za povinosťami?
- a to najdôležitejšie: máš fakt dať si chuť trafku?
ak je čo i len jedna odpoved nie,tak sa na to vyser a počkaj.... kopurázy je to i o tom že ak medzi ludmi čo húlia nezahúlim bavím sa najlepšie
ak chceš húliť sám...tak si priprav program,kresli,hraj na bongu, chod na biku tam kde si nebol,zakúr na peknom mieste,na výhlade,vtedy neexistuje aby si sa jebal s blbosťami....hlavne nikto z nás neni povinný sa kamarátit s každým,tak ser na ludí čo ťa serú a jeto.
Pár mojích kamarátov,sa na húlenie vysralo práve kôli týmto stavom.Je to aj známka toho že ju chceš ovládať ty namiesto toho aby sa nechal viesť stavom bez toho aby si riešil:
- či je stavík taký aký si chcel(niekedy hold je chuť sa rozbyť
- či si ešte nedáš
- keby ešte bolo mátro
vždy je akurát.... sú ludia ktorý nechápu prečo niekto potrebuje sa rozbyť nasračky...ked zábava začína pri prvých práskoch a konči pri viacerých.
Ak nechceš blbé stavy...zakúr menej,vyťaž z toho viac a nebudeš rozmrdaný na celý den a budeš môcť komunikovať i svojou holkou
Uvedom si tiež že čo si robil kedysi nahúlený ked si sa bavil a čo robíš teraz.... predtým si dal prásk a tak si sa zmotol na okolie že tvoje vnútro bolo ticho.... úsmev na tváry si si sám podporoval a smichu si dal priechod(nepotreboval si dôvod)teraz ten dôvod hladáš.
Aby som na toto prišiel,stačilo trochu porozmýšlať.
Hlavne!!!!!!Neprestávajte kúriť,je to 100x lepšie než chlast a drogy a to vieme iba my čo kúrime!KURTE S ROZUMOM
je to jako spousta jinejch "drog" u kterejch záleží jak seš zrovna na tom. A to že existuje srašně moc lidí kteří berou drogy a maj k takovejmhle věcem blízko, tak to neni problém drog, ale nich. Ale na druhou stranu NIKDO neni tak v poho, aby se u něj nevyskytl aspoň jednou tenhle stav i třeba za střízliva...
třeba chlast - proč sou lidi, který sou vochlastové a mají nízký sebevědomí? myslí si, že se tim chlastem zbavijou problémů. Znám to, věřte mi, mám jednoho takovýho v rodině...
split...bych ani nerek, ze to byl blbej priklad, zrovna ja tomu s foginem z osobni zkusenosti celkem rozumim ale rad ho mam presto...
Landrover....ne vsichni chtej slyset co mas na srdci a ne vsichni to chapou nebo chapat chtej, jednodusi nez se nad tema dulezitejma vecma zamyslet je rict....."ze jsou to jen tvoje blby zhulenecky kecy, ktery jedes furt dokola, a nakonec stejne s tim nic neudelas, tak co bych to resil"
Mno a i Miris pravdu diii
myslim, ze to je pro me asi az prilis kopmlikovane na to, abych z toho fseho mohl vytvorit nake pravdive shrnute a chytre moudro.... ze zacatku mi k ohromne radosti a spokojenosti bude stacit kdyz dostanu pod kontrolu sam sebe a hodim si to v kebuli jakztakz docajku jen co se me a vztahu k okolnimu svetu tyce
drzim vam palce at se vam to take podari....