Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdarek groweri -mna by zauimalo do akych trapasov ste sa dostali ked ste boli in high Mne sa stala tento tyžden tato mala nehoda - s kamošmi som sa dohodol že sa na intraku sundame(ras za čas treba) tak sme nakupili vina -1,5l na hlavu.Tak sme to vipili dali sme dake sluky a nastal SPEEEK- bolo asi11 hodin-všetci spali(moc sme si to neuvedomovali )začali sme hrať na bonga, potom sme pustili metal a začali lietať veci po izbe(alkoholove odviazanie )kamo vo vytržení prevratil stol.Potom nasledoval total rachot,rinčanie skla nasledovne si vyzliekol triko,zvliekol gate+trenky a začal trsať na metal.Vtom sa otvorili dvere a vychu skoro rozhodilo-ja som vybuchol smiechom -v momente ma poslala na svoju izbu.-donich tam chvilu vrčala a odišla.problem stoho nebol ale na druhy den sa nanas vychoši dobre bavili.
uznavam že sme vtedy boli ako neandertalci ale čo už stou dnešnou mladežou .
Naposledy upravil loweNature 10-12-2004 v 16:34 PM
No tak já mám dvě takové celkem nic moc příhody...Jednou se mi stalo že sem po celkem dobrém zahulení s kámoši měl halucinaci že se pochcávám....ale brutálně realistické uplně hrozná myšlenka...prostě vám to teče v nohavicích a vám dochází že ste si zahulili a tím by ¨selhání močáku je způsobeno...no uplně se mi zkazila nálada..i když sem se zkontrolval v křoví:-) furt sem to cejtil tak sem šel domů.. no a druhá: jednou sem to celkem přepísk no a du domů..překvapivě sem se trefil do zámku no otevírám dveře a najednou to prostě nejde jako kdyby za dveřma někdo stál a držel je..no tak asi tak 5 cm škvírou koukám na fotra a povídám: "nekoukej na mě a poď mi otevřít" fotr nahodil nechápavý výraz já chvíli čumim jestli pude nebo ne když nešel tak zas na ně: "co je za těma dveřma oddelej to"!! no zas čuměl jak vylýzaný poleno tak sem se jal dveře vyrážet..no šlo to naprostro lehce a pak koukám ono za dveřma nic není..prostě jen haluz..ale to byste museli vidět fotrův výraz když mu totálně zhulenej týpek říká ať mu de otevřít dveře:-)
2 loeX: to s pomočením sa aj mne stalo a viackrat, je to riadne blbe. Som v bare a zrazu citim ako keby som sa počural. No trapas, začinam si skumať nohavice a stale vravim všetkym kurwa ja som sa pošťal
Ale myslim ze najhorsie bolo ked som bol u kamoša,(cez školu )a riadne sme pohulili white widow. A hneď ako sme sa nahulili tak prišla domov jeho mama. V celom byte smrdí ganja... A my na sračky. potom nas začala mierne dojebávať, že nie sme v škole a čo je to tu za smrad . Ale neprišla nám na to i keď doteraz newiem ako sme vykryli.
hehe, tak to se mi stalo taky, s tim pocitem. Stojim před pódiem a přemejšlim, jestli náhodou nemam mokrý nohyvice, ale bylo mi blbý si sáhnout, tak jsem asi hodinu přemítala o tom, jestli sem fakt mokrá, nebo je to nějaká haluz...byla, naštěstí
tak stymto mam tiež "problem"- ked sa zhulim vonku niekedy sa mi zda že počujem v dialke hudbu a ked sa spametam zistim že to bola len haluz-dokonca som už ras presviečal kamarata a pital sa ho či to fakt nepočuje-on len nechapal čo mu to tlačim do hlavy.
S tym mobilom mam skor taky problem že naň zabudnem a potom sa mi sťažuju ludia že prečo im nedviham.Alebo stara klasika-vkuse niečo hladam-kluče,mobil,zapalovač......)))))atd a stava sa mi že sa niekedy priamo na hladany predmet pozeram a nevidim ho(neuvedomujem si ho) a ked ho najdem tak sa chytam za hlavu---VED TU SOM Už HLADAL--- Ked sa mi začinaju diať tieto veci aspon viem že potrebujem minimalne tyždeň pauzu
a asi 3x sa mi stalo ked som sa zhulil v podniku že ma chytila nepríjemna triaška ktoru som pociťoval ako strašnu zimu čo namna došla tesne po odpale-vždy trvala asi30 minut.Je to fakt neprijemna zaležitosť
No telefonní halouzky jsou klasika Tajemný pochcání už sem taky zažil , lae nejradši mám takový to in high když se se mnou někdo baví jenom mezi 4 očima i když né o ničem vážným a já se na něho dívám jakože poslouchám dokonce mu i přikyvuju a pak se přistihnu že vlastně vubec newim o čem celou dobu mluvi ani na co sem mu odpovidal a ma prijit ta hlaska,,Hele sory ja sem Te celou dobu neposlouchal mužeš ještě jednou?¨¨
mě se stalo že mi miláček volala do hospody když jsem měl parádní záchvat chlamavky a mobil jsem měl v bunde mezi klíčema prachama a spoustou dalšího harampádí a zrovna když mi zavolala (což jsem v tom kraválu neslyše) jsem do té kapsy musel pro něco šahat takže jsem to nevědomky zved moje milá slyšela jemom můj brutální řehot řvala na mě jestli jsem se nezbláznil co to má znamenet a já se dál brutálně chechtal.když jsem přišel domů tak jsem měl málem zbaleno a já stál ve dveřích úplně zhulenej a nevinnej a nechápavej .v paměti telefonu přijatý hovor a ted vysvětluj frajere.od té doby mám zrušené přijímání hovoru kterýmkoliv tlačítkem