Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sázím poprvé a hnedka mi něco ožírá listy. Jedna kytička mi umřela při přesazování(nechť odpočívá v klidu), nechal sjem ji ležet na svém políčku a něco jí ožralo listy. Teďka mi ale mete 6 good kytek, ale jedna má zase ožraný list(jeden). Ten list to nějak nedal nebo co a úplně zdechl. Prostě lehl, jak kdyby k té kytce nepatřil. Nevíte, co to může být??? Nic jsem kolem kytek neviděl, jen je tam pár mravenců a lítají tam komáři(+ klíšťata, ale ta to snad nebyla). A co mám pls. udělat s tím listem? Mám ho tam jen tak nechat? Thanks
Travička zelená, to je moje potěšení, travička zelená....
To bych neřekl.Aby to byly zvíéřata muselo by to být dost velký.Zkus si koupit v květinářství koupit Sulimal.Je to taková voda kteou pokropíš listy.Listy načuchnou vůní která bude odhánět všechny škůdce.peace
Mam ve skleniku 2 kyti.Kazda ma 4 patra a uz mam ozrany listy.Jsem si skoro jistej,ze to jsou slimaci.Doporučuju posolit kolim kytek.Slimacek se pak pekne seškvaři....
Původní příspěvek od Scorch snakeeater: zajímavý, mám to úplně to samý, všechno sedí (i ty klíšťata, vždycky si aspoň 1 odnesu)...Problém sem řešil tak, že se kytky přikryl petkama...na vrchu samozřejmě díry!
btw: to nezámý zvíře mě ale klidně ukousne i celou kyti a zbývaj jenom stonky...takže v mým případě to slimák nebude...možná ptáci...
ja kdyz jdu zalit kytky, tak se mi sem tam stane, ze mam za den treba 50 klistat(!!!) a to jenom cumim na gate a odpinkavam je pryc. Uz mam na ne sprej
Jeste se budu muset kuvli tem svinim ockovat, aby me ty kytky neprinesli smrt(encefalitida).
pls. tak co mam udelat s tim listem? Kdyz ho urhnu, tak mi naroste novej?
Travička zelená, to je moje potěšení, travička zelená....
ZDar to su podla mna husenice a lucne koniky ale aj iny hmyz ktory oblubuje listy ,zviera to nemohlo by poskodil celu rastlinku.A to by ti snad pomohol nejaky postrek no newiem ja by som na rastlinku nedaval ziadnu chemiu
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
tak sem dnes byl zalejvat kyti ve skleniku a zjistil jsem ze mi listy neoziraji slimaci,jak sem si myslel ,ale neco jinyho.Slimaci to byt nemohli,protoze sem stonky peclive obalil drsnym smirkl papirem a zadnej slimouš by to nepřelezl.Listy ale i přes tuto ochranu opět přes noc utrpěly malej nájezd nějakejch breber který mi je spásají!!!!!!!Myslim,že to musí bejt nějaký potvory ,co umí lítat a jsou hodně malý,protože ty místa nejsou zase nijak veliká.Napadá někoho nějaký škůdce????Až mi kámoš vrátí kabel,tak se sem pokusim hodit foto...
Kámo to jsou na 95% slimáci, a dá se jich zbavit dokonale
Slimák,šnek - mám to vyzkoušený - miluje pivo. Cca 300m od políčka dej nádobu s pivem. Slimák ho ucejtí, naběhne tam, vleze do mísy ožere se a utopí. jen občas vyndat mrtvolky.