Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
už máte své miláčky natrvalo venku, nebo ještě čekáte? já je zatím na noc schovávám domů, do tepla. přeci jenom je zatím duben a můžou přijít mrazíky. byla by toho škoda... ale už to nebude dlouho trvat.
kámo tentokrát vážně na 1.máje Už jsem se díval,no a je to neděle...pohodka.Tak svátek práce oslavím prací taky má prý být koncem dubna kolem dvacítky,takže super
No ja už mam maličke sadeničky v takom mini skleničku...OZAJ PRI TEJTO PRILEZITOSTI SA XEM SPYTAT.PODLA VAS AKY JE NAJMENSI MOZNY ODSTUP RASTLIN KED ICH IDEM POSADIT???MAM MALE POLE A XEM ICH TAM DAT CO NAJVIAC,,,,DIK
Moje kyticky jsou venku uz tak ctrnact dni a myslim, ze ses jim dari. zkousim na ne letos metodu soku, aby byly na nejakou tu nepohodu zvykly uz od mala.
Micasa : newím, jestli metoda šoku bude moc dobrá, několikrát jsem taky takhle experimentoval, vždy pár kytiček, ne fšechny. A z vlastní zkušenosti mužu říct, že úspěšnost tak 30%, ranní přízemní mrazíky jsou kurwy i když se zdá bejt jaro v plném rozkvětu
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
Mě kámoš poradil, že prej lezou už mravenci jak sviňa, takže prej už mrazíky nebudou. Je to prej tutovka odzkoušený. Dělal lesnickou školu. Hm, tak sem si vybral lesík, šoupl tam 30 semen asi před třema tejdnama a nejednou slyšim že maj bejt mrazíky. Samozřejmě to moje kytě nevydržely...
Z toho plyne - nevěřte mravencům, sou to pěkný svině(a ještě větší je kámoš) a raději si počkejte. Příště budu opatrnější...
myslite ze by bolo potrebne pockat so sadenim este tyzden? tym myslim ze ist s rastlinkami von az okolo 6-7 maja? lebo teraz tak nad tym uvazujem...ale tak na 85% uz dam tento vikend.
2 Obel: ja taky nevim, jestli bude ta metoda dobra, ale par lidicek z myho okoli uz taky sazelo, rovnou seminka do zeme (jako ja, nemela jsem predpestovano), tak jsem se jimi nechala inspirovat. Tak ja uvidim, jak se budou holky otuzovat a pak dam vedet, jak to s nima dopadlo..