Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na mejch asi 2týdenních rostlinkách se objevili světle hnědý flíčky..Nevíte čím by to mohlo být..?Na růstu jim to zatim nijak neubralo, tak nevim, jestli se mám o svoje miláčky strachovat...
měl sem uplně to samý na svjech kytkách asi před rokem indoor...bohužel se mi to nepodařilo vylečít ani přípravkama proti sviluškám ani proti plísni...i když to nerad říkám tak se s nima pravděpodobně rozluč...lidi říkali že to sou svilušky ale já sám nevím co to bylo...
No ja bych si toho pro zacatek pouze a jen vsimnul...nic vic bych nedeal vsak to v podstate ani nic neni...kdybys videl jak vypadaj ted moje kyti, asi by ses posral No hele fakt se neboj niceho nic zatal
To jsem měl taky a je to pěkná sviňárna (takový tichý vrah).
Použil jsem peroxid vodíku. Dej tak 3-5 ml 30% peroxidu do 1L vody a postříkej to rozprašovačem. Můžeš tomu jen pomoct. Nevím jestli mi tenkrát pomohl ten peroxid nebo přesazení do volné přírody, ale rozhodně bych ho použil znovu!
no ono je pěkný se na to jen koukat, ale ono to postupně a jistě leze na každičkej list...já sem se asi po 14 dnech na to vysral a a vyhodil sem tu kytky..přikládám foto jak to vypadalo u mě...
A zalejváš to dobře odstátou vodou (chlor je hroznej prevít)??? Kdyby to byla plíseň nebo houba, tak by se to šířilo na ostatní kytky, takže pokud je to jen na některejch kytkách, tak by to spíš vypadalo, že maj nečeho nedostatek nebo naopak nadbytek (v tom případě by se ty fleky tvořily zrcadlově na listech ve stejnym patře).
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...