Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Šváby. Hnusné potvory, ktoré prenášajú infekčné choroby, lezú nám do potravy a okrádajú nás o zásoby. Toto sú šváby ako si ich predstavuje najviac ludí.
Lenže nesúď knihu podľa obalu. U švábov to platí dvojnásobne
Dajú sa chovať pre okrasu ako exotický chovanci, na výskumné účley a dajú sa aj príjmať ako potrava. Dajú sa tiež chovať ako potrava pre vačších miláčikov...napr. sklipkany Samozrejme vačšinou sa jedná o tropické druhy.
Spoznajme aspoň malú časť života tíchto zaujímavých tvorov.
Spomeňte si len na animované príbehy Oggy a Šváby
Šváby potrebujú minimálnu starostlivosť. Minimum potravy a minimum pozornosti. Ale netreba to preháňať ja im pozornosti venujem až, až...
Pár obrázkov, aby ste vedeli o čo sa jedná.........watch it!!!
takze viem ze sa tu nema este o com diskutovat...lebo som ani nenaznacil topic.
casom sa to spravi preto prosim, o chvilu strpenia, behom par dni prebehne upload temy...
.........prosim o chvilu strpenia........loading...........coming soon!!!!
No ja o nich viem len to ze preziju atomovy vybuch, dokonca aj Mojsejovcov ci Superstar
Mne osobne nevadia, ked mi nahodou nelezu po tvari ci inej casti tela.
PS: teraz som si spomenul co mi raz hovorila babka: Nejaky typci po flame prisli domov, hlad jak svina, nadrbany jak doga - takze nezapli svetlo - hladali nieco pod zub. Nasli vynikajuce chrumkave halusky s bryndzou. Ale neboli to halusky i ked tam bryndza fakt bola. Co to bolo ak nie halusky?.......
Dufam ze ste dnes este nejedli
PS 2: Videl niekto ten film kde chlapik zije v byte s tancujucimi, hovoriacimi, spievajucimi,.... švábmi? Bol tam buchnuty do nejakej holky takej growerky( pestovala len kvety ) Byval v dome ktory chceli zburat. Je to super komedia!!
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
jenom dotaz: co je na tom pravdy že:
- šváb přežije několik dní bez hlavy (pak prej chcípne hladem nebo žízní jelikož nemá čim chroustat )
- šváb, když ho zmrazíš a po nějaký době zase rozmrazíš normálně vyskočí jako králík z klobouku a dál se klidně pase
- šváb by přežil lidstvo, který by se vyhladilo jadernýma zbraněma
- šváb chutná
EDIT: nojo Niga zase předbíhá
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
No tak šváby jsou pro mě celkem humus...asi bych to jako nesežral...rozdupat..rozmazat..zahodit.....
to Niga : Yo hustej filmek, ale nevím jak se jmenuje...hehe jak mu tancujou v pizze...a ty jejich hustý kecy....hehehehehh............
..................................................ZATIAL...................................................
ten film.... po slovensky.... SEX, SVABY, ROCK n ROLL...
ano svab dokaze prezit bez hlavy aj niekolko tyzdnov (ak mu to zranenie nesposobi vykrvacanie) potom uhynie v dosledku straty tekutin... toto sluzi na to, aby stihol este naklast vajicka a zachranit tym potomstvo ako dobre zariadene
uz sa vazne chysta topic..musim ho cely napisat, nechcem ho odniekial skopirovat... vazne majte strpenie, dozviete sa veci ktore ste mozno o svaboch nevedeli
Piskutek: cielom tohoto threadu je priblizit vam zivot tychto nadhernych tvorov a znicit take predsudky ako uvadzas ty takze dufam ze ten ciel aj splnim a zmenim vase zle názory, alebo ich aspon obmekcim... dakujem
Respekt pro člověka co dokáže vidět krásu v takových tvorech jako jsou šváby, pryč s předsudky! A díky za zajimavé informace karma zcela zaslouženě putuje k tobě
Niga: jojo, hustej filmeček
osobně švábíky nijak extra nemusím, hlavně ne k jídlu (i když budou určitě výživní), některé druhy jsou celkem pohledné takže bych je možná i pěstoval (zvířectva není nikdy dost) ale mamina by mě vynesla i s něma v zubech >< sklípkana snese ale šváby nesnáší
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
masivne som zanedbal tento thread, za co sa hanbim...
prispejem nejakymi obrazkami..
Svaby chovam este stale, sice uz nie tolko druhov ale este stale su mojimi milacikmi
preziju aj tie najnehostinnejsie podmienky (napr. ak zabudnete nakrmit, nic sa nestane) s vodou je to uz horsie potrebuju ju aspon vo forme ovocia.
su nenarocny na svetlo, cistotu prostredia, zivia sa vsetkym co im prijde pod "nos"
existuje spusta exotickych druhov, z juznej ameriky, afriky, madagaskaru...atd...