Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale, co když se jedná o kytky z řízků. tedy dospělý kytky. je už dost dlouhej den? nevykvetou? sory že to píšu tady do toho threadu, no snad to nikomu nebude vadit.
Ja sem teda z Jizni Moravy a kytky zacnu teprv predpestovavat az 20-25dubna a tak 10 kvetna pudou ven !!! Neni to vubec pozde diz si vezmes ze nejdelsi den je 22.cervence .....
zdravim
Co blázníte vždyť je 5. dubna. Když kytku zasadíte teď, tak hrozí moc rizik a na množství sklizený hmoty to nemá rozhodující vliv. Rozhodujcí jsou podmínky během růstu a květu. Navíc některý modely, to pak nemohou uživit ze svý kořenový soustavy. Agrotechnickej termín, vzniklej dřív než se většina z nás narodila, výsevu je květen
ale myslel sem to spíš tak, že když dám kytky ven (přez zimu sem řízkoval z jedné matky pod umělým světlem, teď už se mi to nechce vejít do mé mini indór bedínky, je to tam fakt hrubě namačkaný, jedna přez druhou), třeba jen za okno, jestli nevykvetou protože jsou ještě relativně krátký dny. světlo je nějakejch (od 6- do 20) 14hodin?
Já mám také takový dojem, že s tím vysazováním venku moc spěcháte. Nic se tím nevyřeší , pokud přijdou nějaké teploty kolem nuly, nebo nedejbože nějaké mrazíky, pak to růst zastaví anebo alespoň zpomalí, pokud to MJ úplně nezabije. Je to moc hezké, že sluníčko svítí, ono ale nakonec svítí i v prosinci a v lednu , jde jen o ty noční a ranní teploty. Dočkej času jako husa klasu. Peace and Pot.
Popravde bych jiste jeste pockal min. do 1.kvetna ac se pocasi zda ze je ok, ma se zase ochladit a kdyz ti najednou trebasz jeste uderi mrazy tak se muze stat ze jdou kytky do nebe a uz je nevzkrisis k zivotu...sklenik to jj ale uplne ven ted jeste ne...
čus sem tady novej a potřeboval bych poradit!!!! Možná se to sem nehodí ale mám skleník ale ne pořádný kytky kde by se daly nějaký sehnat??? Minulej rok sem pěstoval taky ve skleníku a vyrostla taková slabounká ganja(Ale Vysoká a palic bylo Hodně)!!!! Tak mi please poraďte
v holandu voe. kua, ctete vubec to prvni PMko co vam prido od carlose????? je tam at pouzivate hledani, coz nedela ta 99,9% novych clenu. slava tem 0,1%.
peace
až do teď sem zastával názor,že kyti ven můžou už teď a taky sem měl 16 kytek venku,ale počasí je ještě dost kolísavé a noci sou dost studené a půda je taky ještě promrzlá(a to sem z části čr,kde je nejteplejc),takže sem kyti stáhnul ještě na 10 dní domů a pak uvidim podle počasí. Není dobré nic uspěchat a u kytek kór! Takže osobně doporučuji až tak konec dubna,začátek kwětna AŽ SE TEPLOTY TROCHU USTÁLÝ. Jah s wámi Dub
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...