Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Omluvte kvalitu fotek. Asi pred 14ti dny jsem to zastrihl FIM metodou a vetvi se na 3 vetve.Neni to indka tak se to dost tahne do vysky.Ta lampa co tam je tomu taky dost neprospiva tak jsem to dneska presadil o 10 cm stonkem do zeme.Uvodim co to udela.
Je to obyc usporka.A takhle to vypadalo loni na zahrade a takovy byly palice.Bylo to kvalitni huleni jen jsem to hnojil do konce sklizne a nechutnalo to na vybornou.
Naposledy upravil masoquista 23-01-2006 v 22:17 PM
zdarec. mno ja to nevidim uplne nadejne zvlast kdyz tam mas jednu usporku ale jestli jedes pro zabavu tak good luck.vyynos asi nebude nic extra maximalne par gramu myslim ze pujdou spocitat na prstech jedne ruky) btw to tahnuti je kvuli malemu svetlu a ne typu kytky. ja mel sativy indicie pod sodikem a vzdycky jsem je dokazal udelat pekne rozvetvene a neytahle.at si rika kazdy kdo chce co chce ale pod lampou se to da vytrenovat libovolne(sodik a ty lepsi).takze zdar growu a mej se. staci na skrini vychytat chyby...
to masoquista:
Hele kámo, já jsem taky jel první tejdny pod zářivkou a lezlo mi to do vejšky, pak mi tady lidi poradili ať tu zářivku svěsim jen pár centimetrů nad špičky kytek a pomohlo mi to. Zářivka nepálí takže kytce neublíží a nepotáhne ti to tak vysoko, ale spíš do šířky. Ale sodík je sodík, to je zlatá pravda.
Jo a nevěřim nikomu, kdo tvrdí, že pěstuje pro zábavu, já si myslim, že stejně každej věří (nebo chce věřit) tomu, že z toho aspoň ňáký to pálo bude. No ruku na srdce, když už se o to starám tak by se mi ta kytka mohla něčim odvděčit ne???
Jestli už tam teďka nemáš místo, tak to máš velkej problém. Protože při kvetení se ta kytka eště vo dost zvětší. Zkus to třeba nějak zadrátovat a zvohejbat. Nedávno sem to taky musel udělat kvuli nedostatku místa.
už to tam je přes měsíc a začal jsem to kroutit.koukejte jak se kroutí i ten stonek.kytce nic nechybí, teda kromě více světla ale žije a daří se jí.Asi z toho udělám malou-velkou bonsaiku.To přepnutí na květ jsem zavrhl a zase jede púvodní.Hlavně neříkejte že jí ubližuju a týrám. naopak dostavá lásky víc než si zaslouží. tak mi k tomu něco řekněte.