Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim. Napadla mě jedna věc. Co kdybyste odhalili kousek svého JÁ a dali sem fotku svého oka? Svou totožnost tím neprozradíte a lidé aspoň uvidí, čím to tady všecko špízujete. Klidně to oko nějak přetvořte, ale tak, aby v tom zůstal kousek vás...Zachovejte aspoň barvu duhovky nebo co to je za orgán. Slepé oči sem nedávejte prosím, stejně jako vypíchlé a kuří.
Tady je moje oko.
Naposledy upravil De la Vastierre 19-01-2005 v 13:41 PM
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
2 loex: To je o ničem, strašně relativní. Každá fotka je jiná a většinou to nejsou žádné velké kvality, takže když dá někdo pěknou ostrou fotku a někdo nezaostřenou třeba z telefonu, tak to vždycky vyhraje ta kvalitnější.
To bysme pak taky mohli dělat anketu, kdo má nejhezčí palec na noze. To je blbost.
Naposledy upravil De la Vastierre 18-01-2005 v 18:09 PM
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
to De la Vestierre:no jasně já to zas tak vážně nemyslel:-) se podívej třeba na tu moji fotku...ta by to asi nevyhrála:-) musel bych to nějak nasvětlit
to Dub-Teaser:uvidíme jestli se najde nějakej černookej grower...s tý mí fotky to není moc vidět ale já mám oči do modra a okolo panenek něco jako rez..nevím jak tu bravu popsat..na tý fotce to není moc dobře vidět...je to fotka z digitální kamery..není určená na focení..