Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtel bych si predpestovat na outdoor,ale nevim poradne jak,nejakej cistej primej good popis by neskodil.Jak casto zalrjvat,jestli pod lampou(40w) nebo jestli jen ciste slunicko,a jak moc vysoka ma bejt kyticka aby se 100% chytal venku?
snejky: letos jsem semena zacal predpestovavat presne 16.4. a 9.5. zasadil ven. Tak se muzes inspirovat Jo a predpestovaval jsem je za oknem v kvetinaccich, zadny umely osvetleni. Pokud chces zjistit pohlavi kytek, tak je zasad jeste o neco driv, kdy je den dlouhej tak, ze ti kytky vykvetou a budes mit jasno. Zaplatis sice mensi dan v podobe zpomalenyho rustu (zezacatku), ale kytky by se potom mely v pohode rozjet.
ja nijak nepredpestovavam. proste necham tejden vyklicit a prdnu to rovnou do hliny,kdyz uz je venku staly pekny pocasi.a ty kytky me pak prijdou takovy silnejsi, odolnejsi, kosatejsi
1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com
vyhuldor ty jsi toho asi moc nevypestoval ze? 80 sazenicek takze tak cca. +-20samcu nejaky umrti taky prijdou + corky tak budes rad kdyz ti z toho zbude takova desitka...
tj. ja po svým 1. outdooru jsem vysadil takovejch 70 sazeniček a sklidil jsem jsem jen 10 kytek... všechno čorka sem tam nejakej samec a umrti jak píše WirusH...
Zdar!
letos jsem měl tři kytky...jeden samec,jednu vyklov bažant a třetí byla voprcaná samice!letos to musí bejt lepší!Myslíte,že když teď kyti rozjedu indoor chytne se pak v dubnu out???