Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dostal jsem tři moc pěkný řízky modelu Big Bud. Rád bych se o něm dozvěděl něco bližšího, pěstujete to někdo, máte s tímto modelem nějakou zkušenost? Uvítám jakoukoli informaci, díky.
Zdarek vsichni dneska jsem tu panna lidi nemate nejake skusenosti stimhle hulcem zasadil jsem 5seminek z holanska vyrostlo mi 5kyti maji 36dni nnemate nejaky fotky jak vypadaj palicky na co se muzu tesit privitam jakekoli info o tehle kyti dik za ohlasy BBS
HallO MrEsel, mám doma ceník ( seznam ) semínek z Wídeňského BushPlanetu. Kupoval jsem si v něm semínka Orange Budu, Red Hair ( škoda nevyrostl ), Ice, WW, ale ty jsou za 9.5E. Jedenou si tatik kupoval semínka ve "vypoukle čočce". Vyrostly mu jen 2. Podle mě to nechal špatně vyklíčit ( venku v hlíně ). Kdybys napsal dřív tak už ti mohly růst, byl jsem tam totiž celé Vánoce. . ted se dívám na ten ceník a nic nevidím --> teda od high quality seeds, ale indoor Californian Orange od Herbaria Swiss Seed tu je za 37.8E
JOint tHe páRty
legalize IT
smoke weed every day
4ever
vyhulenky a co ten big bud super skank kyticky jsou sice krasne je radost se na ne divat ale nejaka info by vazne neskodilo na krabicce pisou 500g v indoor myslite ze je to fakt mozne co bychs tim delal no asi to vyhulim ha ha ha
no jo ale to musim nejdriv nekde vysasit fotacek ale zatim maji ttak tricet cm a spoustu vetvice uz lepi i listy skousim pridavat co2 a vypadaji ze se jim to libi to co2 tam poustim ze sifonovych bombicek
na bombicky jsem se vysral lepsi soda+Hcl or ocet jinak fotacek uz jsem vysasil fotky by mohli byt tak v pondeli ale to co fakt asi nejaky ucinky ma protoze to roste daleko rychleji vcera se mi povedli pripalit tri listky vetrak svine prestal fungovat cus zitra
pestujem Big Bud a vyzera to fakt zaujimavo.Zajtra pripojim foto.Je to asi 10x večšie ako ine.Napr WW.Na nete pisali že je velky vynos ale sila je menšia.Ale to sa uvidi.Asi tyžden co som prepla na kvet.
no ja jsem na kvetu uz asi deset dni kytky krasne kvetou no ale
asi se mi pomichali nejak seminka 2 byli samci a ted mi tam
roste2*ss a 1*nejaky sout afgani nebo tak nejak uz ani nevim co sem kupoval spis se mi nechce hledat ta cocka
a jinak za fotky budu fakt vdecny nevim vubec co muzu cekat
A ten največši big Bud.Čitala som aj take že je dobre podviazať spodne konare aby ich pod vahou nezlomilo.Big Bad je v preklade Velky pupen.Tento je od Nirvana seeds.Trvalo im to asi mesiac kym to prišlo.Ten veľky ma asi 2 mes od decembra zo semiačka.Teraz je asi tyždeň na 12/12 tak sa uvidi.
A jak je mas vysoke ja jsem je bohuzel prepnul na kvet ve 30 cm
a nejak mi zacal blbnout sodik takze ni vyrostly uz jen asi 10cm
ale jak to vypada tak seto jmenuje opravnene velky pupen jelikoz
z tech 40cm je 25cm sama palice uz jenom doufam ze se poradne
rozsiri celkem uz se tesim az to sklidim s tim fotakem to zatim bohuzel porad jeste nevyslo.
jeste k tem vetvim u mne mi to pripada zbytecne protoze ty stonky maji tak 1,5cm prumer a ty vetvicky tomu odpovidäji
pro seminka jsem si zajel do holandu original seeds
sice me to stalo balik ale za tri dny jsem je zasadil a ten den v holandu stal taky zato byli jsme sice jen ve Venlu ale
po gramu ww jsme se ztratili a by celkem problem se dostat spatky na hotel jeste ze to neni zas tak velke mesto
dik za fotky taky sem sadil v prosinci kolem 22 jenze je to v hline
po sklizni muzem porovnat vynos