Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtel bych znat vas nazor na to, ktery z techto modelu je nejvhodnejsi na pestovani Outdoor do nasich ceskych podminek (budu to mit na zahradce, kvalitni puda atd.)
Zjistoval jsem si uz neco sam, ale je v tom hrozny zmatek a navic seeds banky udavaji ze je to vhodne jak dovnitr, tak ven a taky do skleniku, coz je na nic a mnohdy se v tom lisi.
Afghani
Aurora Indica
Big Bud
Blueberry
Bubble Gum
Chrystal
Citral
Durban Poison
Early Misty
Haze
Hawaiian Maui
Hindu Kush
Ice
Jack Herer
K2
Master Kush
Misty
Moroc x Afghani
Neville's Haze
Northern Lights #5 x Shiva
Northern Lights #5 x Haze
Northern Lights#5 x BigBud
Pure Power Plant
Purple Power
Snow White
White Rhino
White Widow
Diky za nejakou odpoved
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
no mas tam vypsanejch dost modelu indoorovych
podle me jsou ciste indoor o kterych to vim: Durban Poison z tech co mas tam napsanejch a jinak jeste by meli byt ciste outdoor:
Jamaican Pearl
Early Girl
Early Skunk
Early Pearl
Ruderalis Indica
Ruderalis Skunk
Durban
Mexican Sativa
Passion #1
Trance
Purple #1
Purple Star
Shaman
Twilight
Voodoo
Durban Poison
Khola
Holland's Hope
Ja vim, ze tam mam hodne Indoor, ale nektere jdou dat i ven, tak jsem jsem je tam nechal.
Nejlepsi Outdoor je ale asi ten Durban Poison
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
ja bych si vybral Passion #1, je to cista outdoorovka a ma docela slusny obsah THC, aspon co udava jejich vyrobce, ktery ma na to nej podminky
ale Durban Poison nebude taky spatnej
Durban je fakt v pohode, aj keď ja som mal zatiaľ skúsenosť len s tým od Sensi Seeds. A čo sa týka Passion #1 a Holland hope-highly recommend, naozaj slušné hulenie
No jo, to je sice všechno krásný, ale mě by taky zajímalo, kde by se dala taková semena sehnat, a nemyslím tím seedbanky, mimochodem, jak to řešej, je to přece protizákonny, co když to chytěj na hranicích??
čo sa týka tých semienok od kámošov, tak tam je ten problém (ako už sativa spomínal), že si nemôžeš byť istý kvalitou. Keď pestuješ indoor tak ti doporučujem kúpiť si semienka radšej v seedbanke, pretože keby si mal vyhodiť more peňazí za elektrinu, lampu, hnojivá..., tak ťa to výjde pekne na draho s tým, že výsledok bude neistý. A semienka by sa mali dať zohnať aj v Growshope v Prahe, prípadne keď to máš bližšie do Viedne, tak dodporučujem tam, ten výber stojí za to. Čo sa týka prevozu cez hranice, s tým by som si takú velkú hlavu nerobil, že by niekoho zatvárali za desať semienok ....z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že to je v pohode.
Adresa viedenského Growshopu:www.bushdoctor.at
o Passion#1 jsem taky uvazoval, ale co jsem cetl tady na groweru, tak to nic slavneho neni.
Kvalita palic samozrejme super, ale spatne roste, male vynosy atd..
Jednoznacne nejlepsi zkusenosti mam s: <bbr>
<ul><li>Early Californica - excelentni<li>Early Girl<li - asi kazdy zna:-)<li>Early Skunk<li>Ruderalis Indica - ale musi bejt nekde na povetri, ma sklon brutalne plasnivet</ul><p>Ale pestuju hlavne ty prvni 2, Rudetalis I. ma sice silenou vyteznost, ale ta plisen...
Tak vám teda děkuju, za rady, řekl bych, že mi byly docela nápomocný.Jo do prahy to mám blíž, jsem z prahy.Ale co se týče toho papoucha, to přece můžou bejt jenom technický semena ne???
Díky, váš Tongan.
MAESTRO: mam s AMSTEL GOLD dobre zkusenosti. nevym , gdo mel problem s malym vynosem, ale i u nas na severu sem mel vynos dobrej a kvalita byla OK.
tedka mam semena amstel x shaman a znacne se zjemnila chut
DURBAN POISON je out taky gut, ale pozdni zrani je v severnejsich pasmech nevyhodne.
Hmm, dikec. Z tech co jsem napsal na zacatku je ven asi fuckt nejlepsi ten Durban.
Si myslim ze na zahadku je nejlepci si postavit sklenik (prip. foliovnik) a soupnout si tam - z vlastnich zkusenosti doporucuju - Original Flo od DutchPassion - Blue Family mezi Indoor, ale je tam poznamka idealni do skleniku - vynos sme meli (minulej rok) 1800 +- Gr. ze dvou kytek - a fakt vybornej smoke