Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak uz mi mesic jede nova pestirnicka pro 5kyticek.
Nadoby jsou 90l v bauhausu za 180,- /kus
Nadoba na bublak je zkraceny kybl od 20l primalexu
O vzduchovani se stara Altman 2x180l za 330,- akvaristika
Svetlo je 150W tusim ze osram...
Vylepeno je to nejakou odrazovou folii, 150,- Bau
O odfuk se stara ventilator 12V SUNNON s regulaci podle svitu 180,-
teplota se tam drzi 18-23 60%vlkost
Vlkost zvysuju tim, ze do spodni nadoby naleju vodu a pres nasavaci otvory dam obvaz, ktery ma spodni car na dne ve vode.
Rozmery: vyska 70cm sirka nahore asi 55cm v prostredku asi 70cm
scrog ma prumer asi 40cm vyska asi taky 40cm.
Vyroba stinitka: Vyrizne se dira na vetrak, vylepi se to cele samolepici odrazovou paskou, namontuje vetrak, lampa, dole se vyriznou nasavaci diry a udelaji se dosedaci kolicky na spodni nadobe a ve vyku diry na ty kolicky.
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
Qalita Uz sem videl tvuj predchozi 70w model taky deluxe velice inspirativni. Zajimalo me jak si mel udelany svetlo tady na ty 150w sou uz i fota lampy moh bys trochu bliz popsat stinitko z ceho je, jeho vyrobu, atd...?
Dik mas to pekny K+ ...
Zdravím, tak zatím postupuji s výrobou skříně podle Growerru,jen se mě zatím nedaří najít nějaký podrobný plánek skříně s photo...:-)
Zatim zdarec groweři...
Vcera vecer sem konecne dokoncil podvozek pro mobil.
Sklada se ze 4kolecek ala Bauhause po 45,- a lamino deska.
Na to sem postavil spodni nadobu, vystlal dno molitanem a dal spet bubl se scrogem. Dale sem primontoval tlumivku a vzduchovadlo k desce. Draty zajistil proti vytrzeni ze svorkovnic. ted jeste zvednout stul o 20cm...
Koukam, ze se ti celkem dari. Ja se orientacne koukal po tech nadobach a zatim nic. Asi pojedu navstivit baumaxe.
To jsem zvedavej, kolik toho budes mit
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
dobrej postreh s nohama u stolu. Diky koleckum a spodni desky ma vysku 83cm a tak stul sel o 20cm kazda noha nahoru. Nasada je novodurova trubka na odpad nebo na co.