Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak po dlhom uvazovani,som sa rozhodol postavit si bubbler.
pouzil som dve 80 litrove nadoby,kupene v hypernove.2 vzduchovacie motorceky atman 9500,kazdy bubbler ma dva vzd.kamene.
o rast sa postara phillip 400W HPI
Advancedhydroponics,H2o2,Phytamin,Atazamine.
osadenstvo: 7x White Widow,1x G13xhashplant
------------------------------------------------------------------------------------
Naposledy upravil armaggedon 29-07-2004 v 16:57 PM
to ivanhoe:tak zhruba tie nadoby stali asi 500sk,plastova tabula nepriesvitna 400sk,2 motorceky 1300sk,4 kamene 100sk,kvetinace 80sk, tak ma to vyslo asi do 2300sk.
to sufan: rozmyslal som,ze pouzijem 1000w,ale je strasne draha. tak dam asi 3x400w Osram.bude to 1200w.je to plocha cez 1m2,to kilecko by tam mohlo byt.
Dobrá práce!
Nechceš radši zkusit 2x600W,3 lampy jsou zajímaví,ale to 600 je něco jinýho!
Hlavně to prosvítí hloubš+libový spektrum.
Jsem zvedavej,zdár
no tak prikladam nejake nove fotky.rastlinam sa podarilo prezit prvy tyzden.zajtra im vymienam roztok na plnu davku.z hydra som uplny zaciatocnik,tak som zvedavy,ako to dopadne
to MedWeD: tak vcera som vymienal roztok 1.krat. Budem ho menit raz za tyzden.dalo mi to dost zabrat.musim to este vychytat.namontujem tam nejake cerpadlo na vymenu roztoku,lebo takto je to pakaren..
tak pod tym 400w philips HPI to bezi o zivot,musel som to uz 2. krat stiknut.holky maju skoro dva tyzdne.necham ich este tyzden a prepinam na 12/12 .
ph upravene na 5.7
ec 1.30
pridany booster,postrek phytamin,ked sa mi chce..