Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosim pomoc:
po 14 dnech se nic nedej.Jis 14 mam zasazeno a nic se nedeje a to jsem to nechal vyklicit a davam tomu vse co je za potrebi.Hnojim ph merim a vse je v normalu.
Prosim pomozte.
mno ono je nejlepší to zezačáku wůbec nehnojit ... a taky záleží jako moc hluboko jsi to zasadil ... a taky kde jsi to zasadil,zda to máš doma,nebo wenku ...
Taky bych potreboval pomoc.Mnel jsem super seminka cannabis cup.Zasadil jsem je tak 1-1,5cm hluboko a a cekam za 7 dni nevyklicilo ani hovno a seminka jsou v prdel!!!!Daval jsem si pozor at to neprelijiju nic bylo to v teple a nicc!!!Jakto???
Ja vzdy necham semena predklicit na vlhkej vate a ked je ten klicik velky asi 1cm, tak to zasadim do kochlika. Este sa mi nestalo, ze by mi z takeho mnozstva semien ani jedno nevyklicilo (z 10 mi vzdy vyjde aspon 9). Mr. ja to fakt skoro zahnojil.
90% metoda: seminka do papirovych ubrousku (kuchynsky uterky- moc dobre sajou a drzi vlhost) teplo, vlhko - hned jak se objevi klicek tak do substratu, asi 1cm do hloubky, lehce zalivat..nechat v kvetinacku a vysadit ven az bude mit min. 4 patra
a urcite hnojit az bude kyti vetsi..
to kowonator: slysel sem , ze vatovy vlakna muzou poskodit klicek, zvlast gdyz je tak dlouhej..ale nemam zadny zkusenosti
Too:van Blade
Jo ja sem to udelal.Na hajzlpapiru 3 dny klicit,2 cm vysoky,Substrát spravný ph,dal jsem to asi 2cm hluboko aaaaaaaaaaa hovno.
Potřebuju pomoc
Nemam semínka.
Je tu neakej dobrák co ma?a da
HZ-já mám taky pár rad jak rychle nechat vyklíčit semínka. pokud sadíš na vatě tak je v klidu, když přes semínka dáš papírový kapesník, ten neustále dodává vlhkost a když ještě přetáhneš přes misku potravinářskou folii tak máš doma malý skleníček a utopení je to nejlepší.pak už stačí sledovat jak nám semínka rychle klíčí.zatím HZ=Hulení Zdar
Ja to naklicil takhle-kamos uz pestoval takze poradil zpusob dat tak 12-13 seminek normalne trosku pod zem (ne moc) do kvetinacku.Vsechyn vylezly,ja podporoval zpusob z netu,coz je toaletni pair,do misky,navlhcit,a do tmy.Bohuzel v toaletaku nic (zezacatku)v kvetinacich vsechny krome jedny.Dal sem seminka do vaty,do misky a zonva do tmy.Vsechny vyklicily krome jednoho.Mam modely Early Special,Hollands Hope.Konecne mam fotky,ale jelikoz je to pucenej digital a kamos nemuze najit kabel do kompu ...tak shanim od nekoho jinej ..
Zatim cus,jo a nekdo mrknete na legalizace.cz
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
ja jsem sadil jinak vzal jsem maly kvetinacek a do nej jsem nasipal3/6cm pudy po zavlazeni pudy jsem cekal 16h a nechal jsem sem na slunicku pod hlinou a pozdeji jsem dal na vrch kvetinacku pruhledny al. sacek a donej dirky za pomoci spendliku ale musel byt asi2cm nad hlinou a vse vyklicilo