Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám kytky 180cm má to cenu stříhat?A co nějaké klony?No a mám ještě jednu´už zastřihnutou ....ta už se pěkně rozdvojila a co dál?Mám zastřihnout znova?Pomoc a dík.
Záleží všechno jenom na tobě,jestli ji chceš mít ještě košatější,tak zastřihávej pořád.Já osobně doporučuju zaštípávat tak po 5-7patře a potom vždy po 1-2 patrech znovu.Hezky se mi to košatí(je to indoor),takže fakt jak chceš.S klonama to samy bud budeš mi seminka,když tam ty samce necháš a nebo si naklonuješ matku.
To robor. Zastrihuj len do vtedy pokym rastlina očividne rastie. Ak sa rast zabrzdí (srpen, září) a rastlina prechádza do kvetu, je ju zbytočné zastrihovať. To už prenechaj matičke prírode a potom sa teš :-))
od zacatku kvetu bych to uz nestrihal, ale jestli se ti to fakt tam nevejde a nemuzes tu kytku ani ohnout aby rostla do zatacky tak minimalne 2-3 tydny pred sklizni bych na ni uz nesahal
A dokazal by si pls odhadnout kdy ta sklizen prijde? Rekneme ze pred dvema tydny +/- se zacaly na kytce objevovat prvni pestiky. Vim ze je to dost ruzne co se tyce ruznych variet a mutaci a podobne, ale presto bych te poprosil alespon o priblizny odhad dokdy na to jeste muzu s nuzkama :-) Diq.
ta rada pred tim byla docela blba, kdyz ti kytka zacne kvest, tak uz ji nestrihej, ona se pak soustredi na novy vetve a ma se prece soustredit na palice, pokud mas hodne vetvicek tak muzes strihat tu prostredni nejvetsi, ale na ty taky byva nejvetsi palice, kazda vetev byva zakoncena palici, ja bych ji v kvetu uz nestrihal vubec, spis bych se ji nejak snazil upravit smer rustu, ona by se mel rust stejne do 14 dnu hodne zpomalit nebo zastavit
Tak uz aby to pomalu bylo to zastaveni... nezbyva uz skoro zadny misto a za chvili odjizdim, takze nebudu moct ohybat :(. Asi se pristi rok vratim k indoor s poradnou zarivkou... tohleto me akorat stihuje. Porad cekam kdy sem prijedou policajti nebo najdu ve skleniku jenom diry po kytkach co ani nestacily dorust... :/
Je to tak . Rika se tomu druha sklizen. Princip je jednoduchy: ve chvili kdy jsou zrale sklidis palice a oholis velkou vetsinu listu. Potom zahnojis dusikatym (myslim, ze to ma byt dusikate, ale ruku do ohne bych za to nedal - jeste jsem to sam nezkousel) a pak cekas... a doufas ze ti bude prat pocasi. Tahle metoda najde asi uplatneni spis u indoor pestovani, ale muzes to zkusit i venku.
Dusíkem to pohnojíme proto, aby ta kytka začala zase růst, ale jestli z toho mají bejt další palice, tak je potreba hodně fosforu. Takže napřed dusík ,potom fosfor a bude další úroda palic. Hodně štěstí
Marcus
---------------------------
Welcome to the soft parade
Člověče to by mě zajímalo jak je to možný, já když jsem kytky zastříhnul na začátku květu, tak mi ty zastřižený větve přestaly růst a tvořit palice, takže to teď vypadá jako kdybych tu palici uštípnul celou.
?????
Marcus
---------------------------
Welcome to the soft parade