Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mati o tom vi, dokonce mi obcas zaleje kyticky, s fotrikem neziju jezdim za nim jen na vikendy a ze kourim travku ( cigara nekourim, to by asi neprekousl ) vi taky, zadnou vedu z toho nedela, protoze co vim, tak za mlada byl taky celkem rebel
fotrik se to dozvedel, kdyz sme jednou sli s kamosema ven, zapalili si ja se otocim a najednou fotrik za zady ( pro mne celkem sok, ale on to prijal v pohode ), no a mati se to dozvedela tak ze sem loni zasadil a ona se porat vyptavala co to je, tak sem ji to rekl a bylo to.
No Moja matka o tom vie... Dajako sa s tym zmierila, ked videla moj stol plny vseliakych materialov stiahnutych a vytlacenych, a to najma z groweru... A to, ze vlastnim domenu http://www.ganja.sk sa tiez dozvedela... Hmm, dufam, ze o tom ze hulim vie... Neskor som zacal aj pestovat... (mam toho plny balkon poslem i foto... Nevlastny otec o tom asi vie... Ale najvecsia haluz je to, ze o tom vie cela moja rodina... Dokonca aj moja BAbka si pestuje marisku
Ano, resilo se neco podobneho v threadu "porozumeni generaci". Svuj vek nebudu komentovat, ale rodice sou v pohode. Mama na me jeste pokrikuje, ze mam ty kytky nejaky zvadly, tak jestli to nema zalit ;-)
Takze ja mam tohle zvladnuty. Jinak vitam slovenskou komunitu na Groweru :-) ! Vivat CSFR :-)
Ja mam rodiče docela v pohodě, mama ve svejch maledejch letech taky pěstovala a ted se mi stara i o moje květinky. Myslel sem, že budou problemy s tátou, ale nebyli -- pochutnal jsem si s nim na chatě u kámošů. čau
Čau tady evergreen,
čo sa týka našich, tak je to absolutne v pohode, pretože podľa ich a samozrejme aj môjho názoru je lepšie, keď si sem-tam ubalíme nejaké to brko (5xdenne)), než aby som do seba pumpoval to alkoholové svinstvo. A ako sa o tom dozvedeli? Moja cesta k ich konopnej akceptácii bola tŕnistá. A najlepšie na tom je, že si vlastne už vôbec nepamätám ako to bolo. Ale mám takého tucha, že som im to proste povedal na rovinu.
A nakecal som im kraviny typu, že neviem o čo sa jedná, ale že to bolo strašne drahé a môj otec, materialista jak "hovado" mi povedal, že teraz to predsa nevyhodíš, keď to bolo také drahé. Moja mama len súhlasne prikývla. A potom to už išlo "raz na raz" a teraz v podstate kúrime všetci....
Moje máti to ví taky. Tušila asi už delší dobu, ale před měsícem jsem se ozral a zhulil a nějak jsem dostal náladu na povídání si s máti a s tetou. Tak jsem do nich spustil, že ganja je dobrá atd. Kdyz jsem pak vystřízlivel (na druhý den) Tak máti řekla, že sice není ráda, ale když tedy nejedu v nečem silnějším, tak ať si hulím. Ale fotr - nevim jak se k tomu stavi.
Zajímalo by mě jak to ty mladší dělaj doma s rodičema když třeba přijdete domu na mraky a matka vás prudí jak to že si zase chlastal když si jel autem....U mě to neví a kdyby to věděli tak jsem doma skončil. Tak tady naházejte pár fíglů ja to doma s rodičema koulíte vy at se ostatní poučí...
Nemyslím si, že by hulení a chlast bylo něco pro ty "mladší"....
Ale pokud už si někdo nemůže pomoct a nevydrží to, tak ho rodiče aspoˇn držej trochu na uzdě. Mimochodem řídit ožralej mi nepřipadá ani trochu sranda!
stejne tak si nemyslim, ze rodice jsou od toho, aby se ochcavali... Uz to slovo v souvislosti s rodici neni uplne to nej... Jde jim leccos zatajit nebo nepriznat, ale ochcavat je???
Zkus radsi usporadat svuj cas, tak abys nemusel chodit domu uplne zmastenej/ozralej - nemluve o tom, ze bys v takovem stavu nemel sedat za volant, ty se klidne zabij, ale proc pritom jeste vzit s sebou nevinne kolem - a nebo se snaz rodicum poukazat na tu mene temnou stranku huleni. ostatne, kdyz se po groweru porozhlednes, tak je tu dost clanku o skodlivosti a neskodlivosti. Ja osobne jsem kvuli huleni obetoval chlast. Piju jen maaaalo kdy a jen maaaalo. A tak muzu aspon s cistym svedomim vsem kteri maji neco proti huleni rikat, ze oni se zabijej chlastem, tak proc jim vadi, ze ja si hulim? a kupodivu to docela funguje. Nesmim ale chlastat taky. to bych si takrikajic sral do vlastniho hnizda.
A kdyby se ti zdalo, ze tu nemuzes najit zadny clanek o "neskodlivosti" marihuany, tak si dej vyhledavat a jako autora muj nick... rekl bych, ze ti toho vyplyvne docela dost...
cili drzim ti palce, at to nejak s tema rodicema sfouknes a at je pri tom nemusis moc "ochcavat".
Můj příspěvek nebyl asi zcela pochopen....Moje mum neví že hulím a když mě vidí zkouřenýho, myslí si že jsem opilý.Ona ale ví, že alkáč nepiju s vyjímkou piva(a to mi taky moc nejede) a já už se jen bojím kdy jí to dojde a to bych nead páč jí mám dost rád a nechci jí nasrat ona je na nás s bráchou sama a k marihuaně má silně negativní vztah.
2 Majkl: Apeloval jsem na ty mladší zejména proto, že ti mají doma rodiče.......
P.S. Za volant si v životě nesednu po pivku!!!!!!!!!!!!!
Ak sa snazis rodicov podviest vacsinou ti to nevide ak prides domu zhuleny a tvaris sa ze nic. Ja mam taky závazok ze nikdy nehulim neskor aho 3 hodiny predtym nez idem domov, a zatial mi to vychadza
s rodiči se musí vycházet, ja sem je postavil před hotovou věc, řek sem, jim, že to mám jako okrasu v pokojíku a to ve skříni je pokus pěstování pod umělým osvětlením a to je vše, nic víc sem jim nikdy nevysvětloval
Heleď lidi, někdy je daleko horší to vysypat na rovinu než neříc vůbec..... radit ti je těžký, rodiče má každej jiný a jen ty asi víš jak na něj...... znám ty typy zatvrzelých rodičů - žádná prča. Spíš se pokus zamyslet sám nad sebou, jak to vyřešit - užívat si aniž by jsi zarmoutil matku.....tzv. cesta kompromisu - hulení taky není všechno.......
GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)
Já si myslim, že by rodiče oi hulení měli vědět. Jednak je to pak větší pohoda a za druhý, což je taky dost důležitý když hulení obhajujete před rodičema tak na něj třeba změněj názor a čim víc lidí si bude myslet že je hulení OK tim blíž k legalizaci ne???
Kdyb\ rodiče všech huličů věděli že jejich děti hulí tak by pak věděli že to neni nic tzak strašnýho a neposlouchali by takový blbe jako Severa, Komorous atd...