Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko,má někdo zkušenost s těmito odrůdami?
Předem díky za info
Auto Amnesia-mynistry of Cannabis
Autopilot xxl-minystry of Cannabis
Autowappa-paradiseseed
Vertigo-paradiseseed
Monstermash-exoticseed
Ja mám už 2 automaty vonku a v pohode, aj keď pravdou je že na automaty je najlepsi šiesty mesiac / jún. A tým pádom si ešte zopár kusov zaobstaram 😂😂😂🌱🌱🌱
No ten Vertigo si vyšvihl parádně,moc se ti to povedlo hlavně tolik g doufám že alespoň z půlky se mi to také povede,hnojis od začátku nebo když jsou kytky vyšší?dikes
Hele u automatu nemusis mit tak velky kvetinac. Myslim ze to mas tak akorát. Kdybys jel rezy nebo normal jemana poradil bych ti tak 25-30l. A taky hlavne zalezi co si muzes dovolit. Jestli mas v poho sousedy tak bych se toho nebal. Jestli mas kousek od baraku fizlarnu tak bych byl opatrnejsi.
Zdar ja som mal Vertigo , tiež ma inšpiroval hlavne link ktorý ti poslali vyššie. Mne sa nepodaril vôbec taký pekný, dôvodom podľa bolo, že je náročnejší na živiny a vodu lebo ostatné dostavali rovnako a boli krasne. Vytváral mi mini jadra na stopkách porovnateľné ku ribezliam , len sa nenafukovali a bol som dosť sklamaný. Oproti tomu magnum čo som mal 6 x bol neskutočný!!!
Mám je stejně starý,taky autaky,od 3tiho dne venku,to jest od 15:4,už nahodila většina blizny... Na auta je takhle brzy akorát 😉dám foto, kdyby vadilo tak smažu,foto dnes
Původní příspěvek od mejzy Mám je stejně starý,taky autaky,od 3tiho dne venku,to jest od 15:4,už nahodila většina blizny... Na auta je takhle brzy akorát 😉dám foto, kdyby vadilo tak smažu,foto dnes
Příště dej ty automaty dál od sebe . Auta potřebujou kolem sebe prostor aspoň 40cm
Nazdárek,jsem takovej poloameter,ale ty kytičky vypadají pěkně já dnes dávám do foliaku Amnesii která má 27 dní..mám problém s nahrávání fotek tak snad to vyřeším.
Jak jsou staré kytky?