Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak zalejváš ten kokos na semenáčky? Jedu kokos prvně a hned mi semenáčky uhnily.. Ted jedu druhou várku a vypadaj zatím dobře, ale na druhej pokus než jsem je dal do kokosu tak jsem z něj vymačkal co nejvíc vody a nezalejval. Už mi vyjel ze všech květníčků hlavní kořínek, tak snad budou ok. Pak že se kokos nedá přelejt...
Squer: na semenáčky držím jen vlhkou půdu držím jí spíš ve stavu "vysychání" zaléváme úplně minimálně...
Crazyben: no květináče jsem vyráběl měl jsem 70l kokosu tak jsem to udělal nějakých 13 litrů.. A ano přesně jak píšeš prosvětluje sofa protože těch 150aw LED je žalostně málo..