Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hej ked tam dám nakličané ružičky a sú ešte maličké vtaci ich vyzobú.
To už som vyriešil,predpestujem doma.Ale tie vačšie majú asi 40cm a najvačšie listi sú podobané.
fógli nemajú radi napr. blýskavé veci (okrem straky ), takže trebárs pásiky alobalu navešať na niť tak aby sa hýbali vo vetre, ale zas to môže prilákať dvojnožcov...
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
hi robos! ....... To jsou nějaký modifikovaný ptáci, ne? Fakt bych zkusil nějakej ten zvuk nebo improvizaci strašáka, ale myslim, že jestli jdou po kytkách tak moc platnej nebude. Nebo jim dej kousek opodál nějaký zrní, když budou mít co jíst, tak se ti (doufej) na kytky vyserou. ... (nápad s krmením vymyslel můj spolupracovník peťa...)
napiš jim tam v ptáčtině, sklizeň až za tři měsíce, bežte somrovat jinam! ale já teď budu kupovat velkej komín kde udělám hotel pro vlaštovky, aby si mohli na své cestě na jih či z jihu odpočinout, platit budou kokosama tak by mohli třeba se taky na noc stavit, ne? ja mezi ptákama nemám ještě žádný známý a lobovat už musim, rychle, než mě ten nápad někdo ukradne... kurva, to bych to tady asi neměl moc hlásit co? ale v záloze mám ještě jeden děsně komerční plán jak si vydělat moře peněz a zažít prdel, sem vymyslel novej druh techna (ačkoliv ho nesnáším) ale to je vážně bez keců dobrý ...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash