Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sekci na Outdoor pěstování Autoflower kytek jsme nenašel a tak ji zakládám, snad nebude vadit. V pěstování Autoflover kytek nemám zkušenosti a chtěl jsem posbírat nějaké informace, hlavně o tom jak to nepodělat a nemít nějaký zákrsky...
Objednal jsem si semena Auto Skunk Mass
Advanced Seeds
Kup kvalitní substrát, hnojky a jde se na to. Není to věda, jen to dělej kvalitně. Hodně slunce a vláhy a máš vystaráno. Jinak tady je celá sekce o AF pěstění, tak doporučuji přečíst a kouknout na lidi co tady mají svoje vlákna a dobrý vysledky. Ať to roste
Všechny uváděné rostliny plánuji dát do skleníku. Ven na záhon dám 6ks Skunk Mass, jen čekám až začne být teplejší počasí.
Záhon jsem zryl nedávno s přidáním půl kýble hubinců a 30L rašeliny pro Muškáty, dále to ještě proliju organickým odpadem při čištění akva, mělo by to být dost výživné a je toho dost:-D
Četl jsem toho poslední dobou dost, ale nejsem si jist ohledně kupovaného hnojení a ochraně proti škůdcům a plísni, hlavně se bojím plísně v tom skleníku. Skleník je každej den rozvalnej, tatík se o svoje papriky stará pečlivě, snad by to mohlo být v pohodě.
Máte někdo typ na nějaké biologické přípravky jako prevenci proti škůdcům a nějaké to hnojení? Ps. Pokud možno něco levnějšího....
Bio hnojení na květ je jasně OBM, za pár kaček a účinné. Na růst jsi pohnojil dost tou akvarijní vodou a kuřincema, tak to neřeš, to do květu bohatě stačí. Občas můžeš dolít vodou z akvárka, ale to už jen na rozmazlování kytiček. Škůdce zatím taky neřeš, až přijdou, pak můžeš začít přemýšlet co s nimi Je jich spousta a třeba zrovna tobě se vyhnou. Nejčastější jsou svilušky a bio na ně je tabákový výluh. Co se mně ale nejvíc osvědčilo je totalní chemka "Talstar". Jeden postřik a je od nich klid.
taky takhle využíváme skleník v zimě koukam že tam máš okurku, tak bacha na plíseň okurkovou, ta pak napadne všechno.. otec si tam jednu letos taky hodil,tak jí nespouštím z očí jinak good luck
Všechno to jsou AF, vzhledem k letošnímu debilnímu počasí jsem nějak zaspal objednávku venek semen tak jsem se uchýlil propvé k AF.
Jinak skleník asi padá, minulý rok jej údajně těžce napadly svilušky (+mám stach z plísně), možná tam jen zkusím dát 2x Skunk, toho mám víc.
Jinak budu objednávat Caana Cure, Svilu Stop a Neudosan, na kytky určitě Canna Cure a na ostatní rostliny jako papriky a pod...ostatní přípravky, aby se komplet vyhubily.
Minulý rok sjem mi objedvila na venku plíseň tohoto typu http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=397146 nevíte čím tomu předcházet, aby nevznikla? Bojím se, že u AF bude palice více na husto a více náchylné na tuhle mrchu :-( Díky
Vzhledem k tomu, že semínka dnes frčí ven a venku je špatný počasí tak jsem se ráno rozhodl něco zkonstruovat a nenechat nic náhodě :-)
Vefóliáku bude 5-6 rostlin, bohužel nevím s jakou velikostí kytek mám počítat tak snad to bude ideální počet. Jedna ještě bude vedle fóliáku pro srovnání růstu.
Původní příspěvek od MatesKGB Tak dnes by snad měly vylézt ze země první rostlinky....Škoda, že to počasí je strašně na hov** !
Tak mě napadá, vadí něčemu rezaví mravenci?
Zbav se jich!! Tady jsem ti něco našel a scucnul to.. stačí hledat na googlu..
Provzdušňují půdu, odstraňují tlející zbytky rostlin a mrtvolky savců a nepřenášejí nákazy. Ničí trávník, napadají zrající ovoce a hlavně chovají mšice. Některé druhy nosí mšice přímo do mraveniště, ale především je ochraňují. Stavějí jim dokonce příbytky anebo je přenášejí na jiné rostliny.
Počasí totálně na prd, sluníčko nesvítí a teplo taky moc není. Včera vylezly skoro všechny kytky....Snad vzhledem k tomu, že moc nesvítí tak se potáhnou více do výšky než za plného slunečního svitu, uvidíme.
Včera po dlouhé době svítilo slunce tak jsem mrknul na kytky. 4ks Skunk a Diesel mají tak 12cm. Lavender byl čerstvě ukousnutej ve stonku, asi nějaký slimák nebo něco, ale nic jsem ve foliaku neviděl. Widow bohužel nevylezla ze země i když byla předklíčená.
Dnes dám klíčit jako náhradu na mvolné místa 2x Skunk a uvidíme jestli pojedou lépe než ty co teď jedou pod mrakem.
jo to slunce dela problem ne jen tobe .. pred 17 dny sem dal uz vyklicene seminka AF skunk1 do predhnojeneho sub. batmix plagron.. mam to na balkone mam udelanej mikrofoliak teplota v noci cca17C pres den cca25 slunko nesviti skoro vubec obcas vyleze kyti maji tak 5 cm .. to proto ze sem to mel 12 dnu doma za oknem skrz zimu a vytahlo se to hodne do vysky asi 8cm tak jak sem to dal do vetsiho tak sem to zahrabal az po prvni listky