Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže neco na začátek,jednou ani nevim jak sem si řekl že zkusim INDOOR pěstování.Koupil sem semena v Groushopu a zasadil,a už to frčelo semínka byla feminizována takže žádne obavy stim že tam bude nejaky ten samec .Ze začátku sem neměl udělanej žádný Grow box takže kyticky rostly asi mesic za oknem,ale co si budem povídat NIC MOC...tak sem pořídil lampu,stínidlo a bilou folii sem takovej kutil takze BOX sem si udelal svuj vlastni.Kytky sem tam po mesici rustu šoupl a svitil nane 18/6 asi tyden potom sem to přepl na 12/12 a nechal kvest podle doporučeni SEED BANKY 64dnu.. Dneska sem zklidil a hruza palicky hodne male a tak měke že 2hrsti maji 10G...Pro schrnuti sem ze 3 kytek vypestoval 10Gramu :-( tak vás prosim o radu přoc sem toho mel tak malo ??? TOTO byla moje prvni pestitelska zkusenost :-(
ted napisu nejake ty parametry....
BOX:Sirka87cm.delka 53cm.Výška 80cm.
SEMENA: Great white shark-feminized.
Svetlo: CFL dual 125w.
folie:Bíla.
HNojivo:v době rustu slepicinec.V dobe kvetu BioBizz Bloom.
vetrak:žádný-co jsem pochopil tak je jenom na udrzeni prijatelne teploty a u ja mel v době sviceni 29 a v dobe spanku 21.
Hnojivo: slepičince jsou taky hlavně P, kterej potřebuješ v květu. Možná měly deficit N a K.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
vidím snad dobře dual 125, což je úplná blbost a vyhazování elektriky i peněz. kup sodu 250, pro tvůj prostor stačí 150, kup pořádný ofuky, protože myslet si, že ojebeš přírodu a bude ti něco fungovat bez větru je blbost, přečti si FAQ a ozvi se za 3 měsíce po dalším kole
Zdravim, jak už tu píšou FAQ ( i když na teorii to stačí, ale praxi musíš sám ), a zkus si dát brčko a pak chvíli přemejšlůet před boxem já to dělám často a takový fígle a nápady sem nezažil, jde o optimální podmínky.
Květináče nebo kytky ve stejný výšce, když de o CFL tak co nejblíž, nakej ten větráček aspon PC - vzduch musí cirkulovat aby se přebytečný odpadní látky dostávali z povrchu listu, jinak kyti nemůže ,,dýchat".
Stačej maličkosti co zvládneš doma sám, a uvidíš že z 5 ti maličkostí bude třeba 20 g navíc
Přesně,hlavně si to pročti pak do toho pořádně skoč...
Moje rada zní,a jak už se zmiňovali kolegové,pořiď větrák a odtah,investice 300kč,už jen pro cirkulaci vzduchu a taky to,že když na holky foukaš,zocelují se a jejich stavba má pak více nakloněno na větší úrodu,nebudeš mít větvě nebudeš mít bambule
A jak už se zde píše,tu CFL dej buď co nejblíže k vrškům a nebo si ji nech jen na růst,a pořiď si ten sodík 150w nb 250w a uvidíš hnedle rozdíl
Ať to roste
OK,dekuju všem za rady
Pořídim ten vetrak proctu FAQ.
on byl mozna problem i v tom ze sem to nechal normalne rust jak sem stim nemel zadne zkusenosti takze to vypadalo asi takhle http://www.2i.cz/76dba78d5e .
Takže u svetla byla vzdy jen ta horni palice.
kdyz bych tedy poridil vetrak tu vybojku 250w a hvezdy mi byly nakloneny kolik bych mohl udelat tech Gramu??
Když to správně upravíš podle FAQ tak se můžeš dostat na 1g na 1 WATT...ale to se ti urcite nepovede na poprve i kdyz ti to preju.. jde o to jak si stim poradis a jak se budeš starat jakou zvolis zem, hydro...je spousty variant konec konců proštuduj celé fórum a určitě najdeš odpověď hodně zdarů
i pod CFL se dá vypěstovat problém je v tom že sis pořídíl dual a 125w je na tvůj prostor málo já mám 200w cfl Red na květ pučila sem kamarádovi a ted pod tim sklízel 150 géček
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
sWei: Presne tak! Ja prvni skrinovka hodil sme tam kytí z venku a dopekla se krasne bylo na ni asi 70g a hodne slusnyho modelu to to byli ty hrozny Growshop seminka. A pridavam malou makro ochutnavku...
kdyz bych tedy poridil vetrak tu vybojku 250w a hvezdy mi byly nakloneny kolik bych mohl udelat tech Gramu??
To nejde říct. Jako začátečník se budeš pohybovat někde mezi 0,2 a 0,5 g/W - záleží, jak se ti to povede, na genetice, metodě kultivace a dalších faktorech.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Ja mel presne ten samej model great white shark z growshopu za 300,- 5 semen a povedlo se to hezky. T y seminka sou dovazeny z Holandu ale sou to ty nejlevnejsi semena..