Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau rastamani, já sem skoušel takovou sračku (přidal sem do zálivky paralen), kterou sem přidával do zálivky. Kytky krásně a poměrně rychle začly růst, ale kdyš sem přestal přidávat paralen, tak kytky začly schnout, začly uhnívat kořínky.
Nikdy neni tak hrozně, aby nemohlo bejt ještě hůř.
Dostal sem takovej nápad, teďka ho realizuju. Mam tu noname a udělal sem si takovou malou hydroponii. Nebudu na ty kytky vůbec svítit (sou ve tmě) a do zavlažovacího systému sem přidal další hadičku. Ta bude kytce dodávat živiny. Někde sem se doslechl, že bílá vdova (white widiw) vznikla tak, že v nějákym Americkym městě zavlál vítr semínka z nějáký rastafary. Prej se živila fekáliema a neprováděla fotosyntézu a našel to nějákej údržbář. Chci udělat něco podobnýho, ale nevim, jaký z odrůdy vznikla bílá vdova.
Podle mě, kdyby se kytka zalejvala alkoholem, tak by se jí spálili jemný kořínky, nebo by uhnili, ale kdyby to kytka přežila, byl by z ní alkoholik a výnos by nebyl moc velkej (podle mě by to bylo dobrý hulení, ale bylo by toho málo).
sub-zero: S tim vznikem bily vdovy je to samozrejme totalni picovina. Byla vyslechtena v 90 letech v Holandsku seedbankou GreenHouse krizenim brazilsky sativy, naky indicy primo z Indie a este jednoho holandskyho modelu.
Podle mne ti to po tme poroste asi tahkle: Prvnich cca 14 dni poroste a bude se strasne tahnout do vejsky. Pak se rust uplne zastavi a do mesic kytka chcipne. Bude mit jedno az dve patra a vysku tak 10-12 cm.
Jesli to budes zkouset, schvalne napis jak to dopadlo.
Hansganja: je to dobry tema cos zalozil, to ne ze ne.
Doufejme, ze nejaky seriozni napady prijdou...
Ale predstava udrzbare (v Americkym meste), jak nekde v kanalu narazi na obrovskou kytku, stastne ji dovlece domu, sekne s udrzbarstvim a dava se na slechtitelstvi, me vyvolava na tvari lehky usmev.
Akoze na to pestenie v tme hned teraz zabudnite..Je to vazne ze strata casu.Studujem Biologiu takze o tom nieco viem.(teda mal by som)pocuvam hlavne ked sa hovori o niecom co by mohlo mat spolocne s rastlinamy... Ide o to ze kytka bez svetla je ako auto bez benzinu.Nema jednoducho energiu na to aby dokonale fungovalo bunecne delenie.Ona sice porastie do dlzky,lebo sa snazi dostat za svetlom,ako vsetci vieme,ale aj tak bude vyzerat...Konieckoncov zomre.Chlorofyl proste potrebuje peknych par fotonov aby mohol syntetizovat Adenosino-trifosfat a bla blabla tie keci vam usetrim.Jedno je iste je to pekna picovina
Hele lidi,
první experiment: Občas mi chcípne nějaká ryba v akvárku, tak ji pěkně udělám hrobeček u kytičky v květináči. Nevypadají, že by jim to vadilo. Loni jsem dokonce měl mezi rybkama nějakou morovou ránu (RAK) a zahynulo jich na ni asi 10, dal jsem je do květináče jedé zaoknovky a bylo to O.K.
druhý experiment: Zalívám občas vodou z Akvária, taky jim to neškodí. Ryby do té vody serou a chčijou, takže je to nějaká hnojka určitě
Zatial
P.S. Ten paralen je blbost, podle mne ty kytky chcíply na něco jiného, ale na absťák z Paralenu určitě ne.