Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fotky: 14-tý den pod sodíkem (tady jim bude určitě líp)
1.-3. Chronic, Mazar
4. V popředí malej Afghánek
5. Mazar
6. malinkej Chronic
7. eště Afghán
8.-10. makro paliček Afg.
23
Naposledy upravil indicky-konopi 13-12-2005 v 16:28 PM
a eště pár foto...
1. vrcholky rostlinek
2. ...další Chronic
3. další nahled do skříně...(bez světla)
4. řízek ROCK BUDu
5. řízky Cr, SS, Mazar, Afghan, S.A.G.E. (hlína)
6. řezy SS v RW
7. zase SS o pár dni starší
Naposledy upravil indicky-konopi 29-09-2005 v 23:55 PM
Zdar indicky
Mas to pekne pekne si to popisal ale chcel by som sa opytat na ten ventilator ci by si mohol hodit blisie info,typ,vyrobca a ta teplota je merana asi kolko pod CT.Dik
matko291: zdarec, ten větrak vypadá jako nečí práce po domácku vyrobena, ale fakt nevim...každopadně funguje na jedničku, sice je kapanek hlučnejší, ale TDčko je prej ešte jednou tolik, takže pohoda... Psal jsem, že saje přibližne 300-400m3/h, ale to fakt nevim..jen sem to slyšel...- koupil sem ho za čtyři čenta včetně nahradniho motorku a vrtule... -od člena Groweru přezdivkou "SCRAT"....(díik) - jinak mam za to, že jich mel fakt hodne, kdyžtak tady ješte nejaky fotoz a snad by to mohlo stačit: jo a ta teplota je měřena 15cm od světla...
Nasavani d=6cm, vyfuk 4x24cm
Rixo: nevim mě se to zdá v pořadku....
Naposledy upravil indicky-konopi 30-09-2005 v 17:21 PM
dlouhan: cau cau, ty SS ve skleniku sou dost ok, ale maj jeste fakt maly palicky-tak centak a navic s tim pocasim to uz bude asi na hovno, takze od nich nic moc necekam... Jsem rad, ze sem si je narizkoval na pristi indoor, uz se na nej moc tesim......
lakladno: jo ted pouzivam vsechny hnojky dohromady na ty kytky, ktery tady vidis...(obcas vynechavam ten Comcat a Final Solution zatim nepotrebuju...)
Presne tak, nic nestihlo dojit venku...snad jen kupodivu SAGE by dozral, kdybych ho nezhulil driv nez se tak stalo chybel tomu dobrej mesic, kazdopadne me prekvapil super skunk, u kteryho jsem čekal, že v tom skleniku vyde...nevysel...spatny pocasi asi...
tak to čumim kámo, protože nám stihnul dozrát pod širým nebem. byl sice trochu řidší než indoor, ale dozrál. no věřim že pod tim 4-kilem se ti povede líp tak zatim
Dost zvlastni řekl bych, kamos zase letos hodil bilou vdovu ven a co nevyrostlo, tři metrový koštata a palice jak debil.... nechapu to...ale asi sem udeal par kravinek, mozna proto to nestihli...na to uz ted seru...