Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od pokernights123 Diky za info. Takže nejlepsi bude ji rychle odstranit jelikoz mam kolem jeste dvě kyti.
Hele ty dve muzou byt klidne to same. Genetika i od seedbank dost pokulhava v posledních letech. Proto se snazim vzdy pestit kvalitni rezy. A jestli to mas vsecko no name jemena tak to se teprv priprav
Zdarec všem.
Měl bych dotaz jedná se o hermafrodita. Kytka je pestovana venku, feminizovane seminko od sweet seeds sweet cheese a je ve třetím tydnu květu.
Předem diky za odpověd.
Zdarec všem.
Měl bych dotaz jedná se o hermafrodita? Kytka je pestovana venku, feminizovane seminko od sweet seeds sweet cheese a je ve třetím tydnu květu.
Předem diky za odpověd.
Tak moc děkuji za částečné uklidnění. Přihodím radsi jeste jedno foto.
A co to teda je. Může mi to prosim někdo vysvětlit, je to jenom na par místech.Mám to chápat tak laicky řečeno, ze se z toho budou jestě tvořit samicí květy. Jednu jsem ale odtrhl a po odstranění šlupky tam bylo seminko tak nevim.