Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidi
mam trochu problem. Kztka maj tak 120cm a najednou sou cely deravy?? sou v nich zluty tecky a parta. nevim co to je a co se s tim da delat.
PORADTE PROSIM...
diky
casem pridam fotky
cus lidi
diky za dosavadni nazory. tak mravencu je tam hafo ty tomu nepomuzou. na kytkach neni jediny zvire, dukladne sem je prohledal.
tak konecne pripojim fotos.
doufam ze mi nekdo rekne co je to za svinstvo. omlouvam se za zpozdeni fotek.
diky moc
klon
mám přesně tohle i když taktéž ne v takový míře. zvláštní je že se to drží na jedný z 5, ostatní jsou afghán+noname. Babička tvrdí, že sou to mšice. tak uvidíme
The world´s my oyster soup kitchen floor wax bowling ball of museum.....
to klon:
1. skvrnitost listů po houbové infekci "bílá skvrnitost"
2. napadení dřepčíkem slézovým( 3-5mm modrý, modrozelený brouk)
3. virová infekce
4. nebo neměli jste tam krupobití čí bouřku s lijákem?
to vriter@cz: u tebe to vypadá na svilušky, ale moc toho vidět nenji (ty světlý čáry na špičce listu? to tam taky je nebo špatná fotka?- můžou to bejt vrtalky nebo křísy)
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
jooooo,to dobře(no spíš trošku) znám,letos už sem to měl párkrát na pár listech,ale nijak se to nešířilo,u mě je to hned na uplne malejch lístkách,a pak už to jenom roste a teda zvýraznuje,v uplne mladejch lístkách(nerozvinutejch) sou takový(zahlid sem všeho všudy asi 3)larvičky??nebo co to maj brouci za mladý ,fakt sou prakticky neviditelný,protože sou KRUCI dobře zalezlý,a je to nejspíš okousaný,aspon se mi to tak jevilo pod mikroskopem...na plísen to fakt nevypadá,mám na tom i takový broučky,což by mohly bejt už dospělý,ale nevim,jestli sou to ty výše zminovaný,páč ty mý sou takový černý-nikde sem o nich nenašel ani slovíčko,ale zdá se mi,že to souvisí s vlhkem-rozmnožování?ale to může bejt fakt náhoda...aspon k tomuhle sem došel já...takže bych to něčim zachemil-co se dá dělat,ale možná mám něco jinýho než vy GOOD LUCK
to: klon
mam to taky. 21. jsem to striknul bioolem a dam vedet. Mj. na nedalekem javoru je to taky. Jediny co sem na kytkach videl byli 3 ruzny brouci.
to:YAHMAN
ja to striknul asitak pred tejdenm nejakym starym(dost chemickym, podle toho co na tom psali) sajrajtem...nejakej insekticid.
no a co narostlo novyho to uy vypada dobre.
ale pozoroval sem ze na palice to nejde ..zatim...
takze na listi seru..hlavne at sou tam poradny salamy ))
cus klon