Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, mam kamaráda a ten by si chtel dát taky nejakej out za okno, jenze mu tam svítí zhruba od 8:30 do 12:00 +-, jak budou takovédle kytky vypadat? Loni tam měl nějakou obyč ganju a vykvetla mu prej parádně,takže neví, jestli to ty skanky zvládnou.
Původní příspěvek od prysk Zdravim, mam kamaráda a ten by si chtel dát taky nejakej out za okno, jenze mu tam svítí zhruba od 8:30 do 12:00 +-, jak budou takovédle kytky vypadat? Loni tam měl nějakou obyč ganju a vykvetla mu prej parádně,takže neví, jestli to ty skanky zvládnou.
zd čím víc slunka tím líp,tak ti to řeknu.. a když už za oknem tak rači jižní strana.. jinak vypadat budou jinak než kdyby si je měl třeba na dvoře v kýblu..za oknem mužeš mít jen limitovanou velikost..osobně,bych se na okno víš co ale tak proč ne že jo..
mne svieti na moje od rana do tej 13:00 to je tiež velmi málo preto som im spravil taky fóliovniček a celkom sa im darí čo sa aj čudujem..no keby svietilo slnko cely den tak sa im dari aj 3x tak ako teraz....bohužial nemám to kde inde dať
taky me zajima jak to dopadne u mych kviti pac mam 2rizecky ale ted problem se slunickem na balkone mam vychod do tech 11:30 a pak davam na okno na druhou stranu bytu kde sviti od tech 14:30 do zapadu...jsem zvedav jake to bude estli to je dobry napad nebo co inyho vykutit at se maj co nejlepe...:/
já mám dotaz jak moc můžu dopřávat světlo těmhle prckum .... nejde vložit obraz :/
aspon popis šířka listů (stonek = / ) <---/---> celkem 5,5 cm oba dohromady a druhá kyti 4,5cm