Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže zdravím všechny Growers...
Rozhodl jsem se že letos se budu víc snažit a vypěstuju si konečně pořádný kvítí .
Díky členovi (Hlava) za ty semínka
No a teď nějaký popis :
Modely:
- Ak-47
- Skunk #1 x Skunk #1
- Guawi
- Arjan´s haze #3
- N.Y.C Diesel x Skunk #1
- Super Silver Haze
- 4 No Name co jsem našel doma
Půda:
Agro Rašelina zahradní 50l
Hnojivo:
AGRO Kapalné hnojivo pro pokojové rostliny
Složení: dusík - fosfor – draslík: 6 - 5 – 5
Určení: pro pokojové kvetoucí rostliny (bramboříky, mini růže, gloxinie, africké fialky, fuchsie...). Roztokem připraveným dle návodu přihnojujte 1x za 2 týdny po celé vegetační období. http://www.agrocs.cz/zahradni-diviz...apalna-hnojiva/
Kristalon - Plod a Květ
Místo:
O tom budu ještě přemejšlet , ale 1 bo 2 květinky si asi nechám doma a ostatní půjdou do přírody , ale jěště nevím kde to bude..
No a to je asi všechno, ještě upnu fotoz
Naposledy upravil 69Curti$69 12-04-2011 v 16:55 PM
Kristalonem na květ nehnoj, je to fuj, fuj. Chuť by byla pak hrozná. Kup raději Alga Bloom nebo něco takovýho, růst se ojebat dá, ale na květ bych to neriskoval.
Původní příspěvek od 69Curti$69 MDe_ - no tak je to asi to pH protože já ještě nehnojím..
Hlínu máš kyselou ..
Určení: pro všestranné využití v zemědělství, lesnictví (při výsadbě školek) a v zahradnictví. Vhodná k přípravě pěstebních substrátů; lze ji použít pro kyselomilné rostliny.
Kup něco lepšího pro květoucí rostliny , pH mají všechny cca stejné ale nesmí to být kyselé ..
Původní příspěvek od MDe_ Máš 2 stejná témata. To 1 nech MODem smazat Jinak to samé co méda.
Uz se stalo , jinak jestli ti nejdou fotky tak mrkni sem , http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=52324 , a držim palce , jsem rád že se chytli , zatim to nehnoj je to ješte maly a živyny z půdy stači , uvidíme dál , cau Hlava
Takovy čahóni sem měl loni. Kristalon je v poho, jen se musí brzo přestat a po každém hnojení pořádně prolít vodou, rád svině zůstává v horních vrstvách půdy. Akorát rači Kristalon jahoda, dyš už to mosí bét.