Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Neviete náhodou niekto kde sa GFko prestahovalo? Ked som tam bol naposledy tak mi to typek hovoril, ale co vam poviem...s mojou pamatou to ide dolu vodou...A na nete som sa nikde nevedel dopatrat kde sa to vlastne prestahovali. Jedine co viem je, ze sa urcite prestahovali.
Zdarec, no kdyz sem tam byl naposledy cca pred mesicem tak me taky cosi typek rikal ale pamet mame bohuzel vsichni stejnou a ani me to v tu dodu moc nezajimalo typek byl moc namistrovanej o vsem vedel vsechno nejlip tak sem hledel odtam co nejdriv zmizet. Treba si zaktualizuji stranky a prepisou to ale vim ze je to bliz centru nez predtim a to ohodne mozna i bliz nez bioplant.
Bavil jsem se s týpkem a říkal že někde u Zvonařky u erotic city, dnes jsem to hledal jak kokot a nenašel :/ Na jejich webovkách je poslední aktualizace z léta.