dade
Stálý Člen
|
dade 1.st grow 70 W |
Příspěvek č. 1 |
Ahoj vítejte v mém prvním opravdovém growu, po neuspěších za oknem a pod cfl úsporkama kdy kytka měla 40 cm a čtyři patra jsem rozhodlo pro sodík, je to sice jen 70W ale plánuji později něco silnějšího.
Tento grow chci hlavně nachytat nějaký skušenosti, takže vaše rady, připomínky a konstruktivní názory jsou zde vítány.
Těd k setupu:
skříň co se doma našla š 40 h 40 v 90, vytřena bílou barvou
osvětlení:
sodíková výbojka son RNP-T + předřaník (tlumivka a startér, později přijde i kondenzátor), chráněno pojistkou a přijde i teplotní ochrana. vše je spínano mechanickýma spínačkama
http://www.svitime.eu/cs/shop/detai...ani-rostlin-70w
ventilace:
10cm pc ventilátor na odtah + pasivní přítah krytý mřížkou s nataženou punčochou jako filtr prachu
8 cm pc ventilátor jako ofuk kytí
10 cm pc ventilítor jako ofuk výbojky (jede nějak divně)
všechny ventilátory jedou na 9v trafo co jsem našel doma 24h
osazenstvo:
tři řízky neznámeho modelu od známého, ale určo je to dobrá genetika je vidět hezké větvení a známý to jede už dýl a je spokojen.
jedna noname kytí co jsem jel ze semínka jen na skoušku při optimalizaci skříně.
řízky zasazeny do 3.5l květináčů teku a noname do 1l kulatého (v groweru došly 3.5l)
hlína zahradnický substrát 60% , perlit 30% , písek 10%
ph hlídám kapkovým testem je to kolem 6.5 a z květníků teče po zalití kolem 6.8
hnojky zatím AB pro pokojovky plánuju plagron alga grow a bloom
teploty:
den 24 až 26
noc 17 až 20
vlhkost němeřím bo nemám zatím čím ale ve skříni mám misku s vodou a namočený hadr a třikrát deně rosím rozprašovačem.
těd tak koukám že jsem se docela rozepsal, fotky budou nejspíš zítra bo teď
mají kytí noc tak je nechci moc stresovat a večer nejsem doma.Málem bych zapoměl lampa jede na 18/6.Tak to je zatím vše a zítra hodím ty fotky.
|
Ganja rozvíjí tvé schopnosti. I vědci by ji měli kouřit. Je dobrá pro meditaci. Měla by být povolená všude na světě.
(B. Marley)
|